u stanu u kojem sam trenutacno imam t-comov fiksni i adsl.zahtjev za adsl smo podnijeli pocetkom 12. mjeseca 20058telefonski, tako da nista nismo potpisivali), a router su donijeli 04.02.2006. i tad smo samo potpisali da su nam donijeli taj router(ne pise nikakav rok na koliko dugo) a tad je bila ona akcija na 24 mjeseca kad su uz maxadsl davali dvd player(kojeg naravno nismo dobili).
sad bi htjeli u novom stanu uvesti fiksnu liniju, internet i tv od b-neta, ali ne mozemo prenijeti broj (tj. iz b-neta nam to odbijaju napraviti) jer smo na maxadslu.
kako cemo raskinuti sa t-comom ako nemamo nikakav ugovor niti datum kad smo podnijeli zahtjev?ovi iz b-neta nam govore da ostanemo kod t-coma jos ta 3 mjeseca, ali nam ne pada na pamet jer prijenos broja naplacuju 500kn, a i ovako su vise nego dovoljno love zaradili na nama(platili smo davno prikljucak na telefon 1000 maraka, a sad jos da platimo i 500kn?!-jos kakva su stoka garant bi morali potpisat neko sr*** na 24 mjeseca)
sta mozemo napraviti?
jos jedna caka: prijasnja vlasnica stana je imala kabelsku televiziju i (bar je meni rekla) da su joj uplatnice redovito dolazile i da ih je placala.ovi u b-netu kazu da im nije nista placala(inace, u splitu nekima vec godinama ne dolaze nikakve uplatnice niti ista drugo od b-neta, dcm-a niti bilo koga, a imaju kabelsku)
ne znam trebam li onda potpisivati ugovor na tv sa b-netom, tj da uzmem samo telefon i internet(ako se uspijem rijesiti t-coma?).nema smisla da placam nesto ako prijasnja vlasnica nije placala?