u stanu u kojem sam trenutacno imam t-comov fiksni i adsl.zahtjev za adsl smo podnijeli pocetkom 12. mjeseca 20058telefonski, tako da nista nismo potpisivali), a router su donijeli 04.02.2006. i tad smo samo potpisali da su nam donijeli taj router(ne pise nikakav rok na koliko dugo) a tad je bila ona akcija na 24 mjeseca kad su uz maxadsl davali dvd player(kojeg naravno nismo dobili).
sad bi htjeli u novom stanu uvesti fiksnu liniju, internet i tv od b-neta, ali ne mozemo prenijeti broj (tj. iz b-neta nam to odbijaju napraviti) jer smo na maxadslu.
kako cemo raskinuti sa t-comom ako nemamo nikakav ugovor niti datum kad smo podnijeli zahtjev?ovi iz b-neta nam govore da ostanemo kod t-coma jos ta 3 mjeseca, ali nam ne pada na pamet jer prijenos broja naplacuju 500kn, a i ovako su vise nego dovoljno love zaradili na nama(platili smo davno prikljucak na telefon 1000 maraka, a sad jos da platimo i 500kn?!-jos kakva su stoka garant bi morali potpisat neko sr*** na 24 mjeseca)
sta mozemo napraviti?
jos jedna caka: prijasnja vlasnica stana je imala kabelsku televiziju i (bar je meni rekla) da su joj uplatnice redovito dolazile i da ih je placala.ovi u b-netu kazu da im nije nista placala(inace, u splitu nekima vec godinama ne dolaze nikakve uplatnice niti ista drugo od b-neta, dcm-a niti bilo koga, a imaju kabelsku)
ne znam trebam li onda potpisivati ugovor na tv sa b-netom, tj da uzmem samo telefon i internet(ako se uspijem rijesiti t-coma?).nema smisla da placam nesto ako prijasnja vlasnica nije placala?
due to budget cutbacks, the light at the end of the tunnel has been temporarily shut down. we apologize for the inconvenience.
Bookmarks