Ja imam na poslu nekakve libraryje. Daj mi se javi u ponedjeljak ujutro. Sad gibam doma.
već neko vrijeme radim u gore navedenom programu i recimo da napredujem. jedino što mi ne ide su materijali iliti texture. tražio sam po internetu matlibse, ali gdje god nađem, sve se trebaju platiti. da budem određen, trebaju mi texture nekog lijepog metala za možda malo hrđe tu i tamo, a da veličina slike bude velika opet, tako da nema ponavljanja texture. zanima me zna li netko odavdje raditi te texture, i ako zna može li mi ikako pomoći.
...plug it in my soul, I'm a renegade riot gettin' out of control, I'm a keepin' it alive, and continue to be, flying like an eagle to my destiny...
Ja imam na poslu nekakve libraryje. Daj mi se javi u ponedjeljak ujutro. Sad gibam doma.
evo ponedjeljak je i jutro je pa kao javljam se frishu. i još jednom kažem---pomagajte, ljudi---
...plug it in my soul, I'm a renegade riot gettin' out of control, I'm a keepin' it alive, and continue to be, flying like an eagle to my destiny...
Šaljem ti na mejl.
e hvala puno si mi pomogo, stvarno...
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
Bookmarks