...ko prvo,fulao si podforum,a ko drugo-> naljutit ćeš "sljaku"...
Evo ja se prijavljujem se za moderatora bilo kojeg pod-foruma. Tj. bilo sta sta se treba moderirati - tu sam, na raspolaganju!
...ko prvo,fulao si podforum,a ko drugo-> naljutit ćeš "sljaku"...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Pa neznam vidim da te zanimaju dig. fotici. Ali mora ti biti jasno da postoji kao neko nepisano pravilo da mi predlazemo moderatore kad vidimo da se neko zalaze i daje konstruktivne savjete ili nesto trece.
Ovako iz neba pa u rebra neznam sta bi ti reko. Vidit cemo sta kazu ostali moderatori.
a jesam i ja biser... ocu bit moderator, a stavim temu u krivi podforum... Sto se tice moderatorske duznosti prijavio sam se, zato sto sad zavrsava skola pa bih mogao biti po cijele dane na internetu!
nisam protiv ali nisam ni za!, pričekaj malo, potrudi se savjetujuči ostale, pokaži se aktivnim u djelu podforuma koji te interesira i s vremenom češ biti mod..........imaš još vremena, bar ja tak mislim..NHF....![]()
Brunek sori, al mi se čini da bi ti bio moderator samo da se možeš time bahatit. Ti možeš pomagat u nekom forumu ljudima i bez da si moderator. Šta bi se ja sad trebao grebat za moderatora u, recimo, Nokiji jer sam na priličan broj pitanja uspio odgovorit i pomoć? Meni je dovoljno zadovoljstvo kad nekom pomognem, netreba mi bit nick bit bold da bi to radio...
tomo, hvala na savjetima, ipak mislim da sam se malo zaletio s moderiranjem.
sad će šljaka dok vidi ovo popiždit![]()
A zakaj? Vidim da i drugi shvaćaju neke stvari.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
naj me zafrkavatPoslao: Sljaka
A zakaj? Vidim da i drugi shvaćaju neke stvari.
ak se tip tak pristoojno javio mogli bi mu dat priliku.daj sile kolko se ja sajecam i ti si sam sebe kandidiro.
biseru čuj, ali svjestan si da trebaš tokom cijele godine obavljati svoju dužnost? ne samo za vrijeme praznikaPoslao: Brunek
sad zavrsava skola pa bih mogao biti po cijele dane na internetu!
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
istina i sile je tako bio...sad dok je zvijezda sjjjajna,nikom niš,treba mu pružiti priliku...
On je više sezonski radnik.Poslao: andrea
biseru čuj, ali svjestan si da trebaš tokom cijele godine obavljati svoju dužnost? ne samo za vrijeme praznika
znam da moram obavljat svoje duznosti tokom cijele godine, al nemrem bas za vrijeme skole dnevno na netu provest 4-6h!
Moraš!Obaveza ti je...
uč ukuću i čmrljit pa nema tu!
nema toga!
stat na branik i branit
Hehehe ... neoj dečeca zajebavatiPoslao: Brunek
znam da moram obavljat svoje duznosti tokom cijele godine, al nemrem bas za vrijeme skole dnevno na netu provest 4-6h!![]()
Ja sam BTW. na jednom drugom forumu moderator - mogu ti reći da ti je ta titula bez neke posebne važnosti.
Realno - nitko te ne gleda " posebno " samo zato jerbo je mod nekaj odgovoril![]()
Isto tako nema tu baš nekog power tripa - svega sam par puta moral davat packe, a svaka važnija odluka ( tipa ban, isl. ) se itako donosi glasanjem viječa.
Tak da ..... biti mod je cool na papiru, ali nema neke posebne važnosti u realnom životu. Izvan tog foruma da i ne pričam![]()
Uopce se nisam ja sam predlozio nego je zappan dao prijedlog i otvorio anketu, sto se lako da i provjerit. Al to nije tema ovdje.
...pa sad smo krenuli offtopic...dobro je što se predložio jer će bit u pričuvi,znači,kad zatreba mod,"brunek" je tu...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Eminem, ti si zapravo jedini shvatio cijelu pricu (koja bas i nije tako komplicirana). Ja sam samo rekao da sam voljan moderirati neki pod-forum tj. kako Em. kaze: "kad zatreba mod,"brunek" je tu...".
hmmm sve se meni čini dasi ti ovom forumu ko naš najbolji igrač Francuzima
nek mu neko objasni......
Hrvatska u ovom trenutku (21:57) vodi Francusku 2:1, pa cu ovo shvatit kao kompliment...
ovisi kak gledaš...
Bookmarks