Po ne znam koji puta:
NE POSTOJI !
Je li postoji kakav kabel za Nokiju 6600 da ga se može spajat s kompom i koliko on košta????????????![]()
![]()
Po ne znam koji puta:
NE POSTOJI !
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
Kaj ti nije jednostavnije dati 200 kn za Bluetooth pa se guštaj kao i ja ležeći u fotelji prebacuj fileove...![]()
...we are eternal all this pain is an illusion...
Kabel postoji, ali samo servisni kojim se prebacuje samo upgrade softwarea i rade popravci, a on se nemože lako nabavit. Za prebacivanje fileova služe bluetooth i infrared.
ili čitač mmc karticaPoslao: Gen Mo'Kai
Kabel postoji, ali samo servisni kojim se prebacuje samo upgrade softwarea i rade popravci, a on se nemože lako nabavit. Za prebacivanje fileova služe bluetooth i infrared.![]()
A koliko dođe taj čitač MMC kartica i kako se onda prebacuju fileovi
najbolje ti je kupit bluetooth! Evo i razloga: da bi sa citacem kartica prbacio filove na mob, potrebno ga je ugasti, otvorit, izvadit bateriju i onda napokon dodes do MMC kartice, a sa bluetooth-om sve prebacis bezicno!
Govorim iz iskustva!
Ima čitača od 100 - 200 kn, u njega se ubaci mmc kartica i priključi ga se na usb, a komp ga prepozna kao vanjski disk Onda se normalnom copy-paste metodom prebacuju fileovi na karticu.
Tako je, bluetooth je stvarno najpraktičniji, al sa čitačem je ipak dosta brže.
gen, po meni je bluetooth brzi - nemoras rastavljat mob da bi stavio file od 500kb. Ali u brzini prijenosa podataka - brzi ti je citac memorijskih kartica!
Dobro imaš pravo, al ja to smatram pod praktičnost. Al ako recimo treba 100 mb mp3-a prebacit, s bluetoothom je to pravo mučenje!
Slažem se. Pogotovo ako se još i k tome ima neki (pre)dobar mp3 player na mobu koji omogućuje premotavanjePoslao: Gen Mo'Kai
Dobro imaš pravo, al ja to smatram pod praktičnost. Al ako recimo treba 100 mb mp3-a prebacit, s bluetoothom je to pravo mučenje!![]()
Bookmarks