Naime, danas je osmi mart, pa svim forumašicama želim sretan dan žena![]()
Naime, danas je osmi mart, pa svim forumašicama želim sretan dan žena![]()
Pridruzujem se cestitkama!
![]()
Što je to dan žena??
Noć vještica, samo po danu
Svim forumašicama, sretan dan žena
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Dan žena iliti noć muškaraca![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
danas sam čak oprao svojoj 2/3 suđa (bio je i dogovor da i usisam no uspio sam se diplomatski izvuč ) , kupio ružu ( nije bilo karanfila) i milku , te odveo na posao --- svaka bi me poželjet htjela![]()
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
A večeras ćeš gasit neke druge vatre...
OT: Curu danas neću vidjet,pa je dobila prigodnu SMS poruku. Staroj sam donio cvijet.![]()
Čestitke svim ženama i onima koji se tako osjećaju
Kako još uvijek traju maškare, pripazite kome čestitate. Da ne bi ispalo da je ona on.![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Znate onaj kad je išo kao Mujo cestom i naišao na časnu sestru...![]()
Žene i curke s foruma, sretan Osmi mart!
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
onaj moj pobjegao u bolnicu da me neb' treb'o slucajno tetosit' danas
inace, fala
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Pridružujem se čestitkama!
@gogs i na fhr-u si otvorio,svaka čast![]()
3310-> K750i-> D750i-> K800i(X2)-> V640i-> C510-> Motorola ZN5-> 5800XM-> N82-> N79-> N85->N86-> iPhone 3G-> iPhone 3GS-> iPhone 4-> HTC Evo 3D-> Galaxy S3-> Galaxy S5-> Lg G Flex2 -> Huawei Mate 8 x2
@Gun: Treba žene poštivat. I barem jednom u godini dat do znanja da ipak igraju veliku ulogu u našim životima.
Slažem se!
3310-> K750i-> D750i-> K800i(X2)-> V640i-> C510-> Motorola ZN5-> 5800XM-> N82-> N79-> N85->N86-> iPhone 3G-> iPhone 3GS-> iPhone 4-> HTC Evo 3D-> Galaxy S3-> Galaxy S5-> Lg G Flex2 -> Huawei Mate 8 x2
Čestitam i ja![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Bookmarks