ne mogu vjerovati da netko uopce koristi tu kameru, nego, kakav je to efekt solarizacija? kod mene je sasvim normalna slika i isto tako nema nikakvih opcija za podeševanje
evo ovako...nabavio sam n93(nije "i") i sad kad god ukljucim internu kameru(3g kameru) da se idem slikati (autoportret) uvik mi je onaj efekt solarizacija ukljucen i neznam di ga iskljuciti...sa strane nema onog izbornika ko kod glavne kamere(onog desnog) niti u setiingsima ima to za podesiti igdje...ajmo ekipa ako neko zna sto i kako bio bi mu zahvalan da mi javi jer vjerujte mi da efekt solarizacija malo dere zivce...a zanimljivo u glavnoj kameri ga nemam nego samo sepija, crno-bijelo i negativ
ne mogu vjerovati da netko uopce koristi tu kameru, nego, kakav je to efekt solarizacija? kod mene je sasvim normalna slika i isto tako nema nikakvih opcija za podeševanje
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
pa onaj gdje ti je slika puna sarenih boja...pa eto isao sam provati da vidim jer znam da svi mobiteli mogu autoportret kao raditi pa sam isao viditi i onda vidim taj efekt...ugl sad cu to sutra-preksutra kad mi dodje usb kabel rijesiti instalacijom najnovijeg softvera(verzija 20 nesto) jer ja trenutno imam 10 verziju
evo da nebi bilo da je to jos uvijek aktualno ==> problem se jednostavno rijesio upgradeomsoftwarea i to je to...sad je kamera normalna(iako su sve 3g kamere za kitu vise manje)
Bookmarks