Ja cu ove godine najvjerovatnije u London.povratna karta iz Munchena do Londona je 60 eura,a smjestaj malkoc izvan centra i nije preskup.
Gdje ćete i kako dočekati 2008-u?![]()
Naime zanima me da li netko zna gdje je najbolje iznajmiti neku kućicu, kolibu, planinarski dom jer upravo tako želim dočekati ovu Novu Godinu zajedno s dečkom...je li netko već imao slična iskustva, ako je pliz preporučite nešto, gledala sam na netu i ima u BIH dosta dobrih planinarskih domova, zanima me gdje u Hrvatskoj, može i u Sloveniji bi bilo najbolje iznajmit? Hvala...![]()
Ja cu ove godine najvjerovatnije u London.povratna karta iz Munchena do Londona je 60 eura,a smjestaj malkoc izvan centra i nije preskup.
I feel the need -the need for speed!!!!!
mi smo mislili beograd al to bi išli na više dana pa onda otpada skijanje i sad više ne znamo..brijem da ćemo znat tek na staru godinu
i da će ispast nešto sasvim deseto..
mene više muči kaj ću obuć![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Egzoticna lokacija na drugom kraju svijeta![]()
It's better to regret a mistake made, than to regret never taking the opportunity...
RAB![]()
ZubøCяew
Home sweet home...
Internet..?
GODINA NOVA
Toćno u ponoć kad kazaljke se spoje
umjesto alme reći ću ime tvoje....
Tisuću milja da si ti daleko
znate ćeš da voli i da te ćeka neko....
Godina nova.....svi nešto žele...
ja molim Boga....da mi tebe samo za mene čuva...
Godina nova svima donese sreću...
u novo ljeto ja bez tebe neću...
Toćno u ponoć, iskreno i od srca...
želim da tvoje srce za mene kuca.....
Toćno u ponoć kad radost svijetom krene
ti jednu želju poželi za mene...
tako mi trebaš, jako i neizmjerno
kolko te volim neka ti kaže nebo....
Godina nova.....svi nešto žele...
ja molim Boga....da mi tebe samo za mene čuva...
Godina nova svima donese sreću...
u novo ljeto ja bez tebe neću...
Toćno u ponoć, iskreno i od srca...
želim da tvoje srce za mene kuca.....
upravo to.mislim da bi trebaloi nekog zaduzit da provede novogodisnju noc na cafe.mobilu. cisto da pazi da se nis ne dogodi lose, ko neka straža.
padaju mi 1 il 2 osobe na pamet..mislim da im nebi tesko palo
a sto se mene tice, nadam se Malinska.ak ne , onda neki privatni prostor u zgu i do 10ak ljudi.
Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
AKo želite iznajmiti planinarski dom obratite se planinarskim društvima, iako ti moram reći ako već niste planinari da ćete vrlo teško naći dom koji već sad nije zauzet. U Zagrebu imaš više planinarskih društava i svako od njih se brine bar o jednom domu. Adrese i brojeve telefona nije problem pronaći.
Kako je Hrvatska puna planinarskih domova nema ti smisla preporučivati nešto određenije. Jedino, ako znaš, gdje bi po prilici htjeli ići onda ti mogu reći koje su veličine domovi, kako se do njih može doći i sl.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
ah, di je nova godina, ne znam niti gdje cu sutra bit![]()
Vjerovatno Montreal, a mozda cak i Florida i neki cruise na 3 dana ak se love skupi...![]()
It's nice to be important, but it's more important to be nice
mora da vec dugo nisi bio po gorama...
Inace planinari su cuda vrsta ljudi, a i nece samo tak iznajmiti nekom planinarski dom...
Isto tak znaju se organizirati doceki u planinarskim kucama i domovima, tipa Graficar...
ugl ima u zadnje vrijeme podosta takvih kucica za iznajmiti, pogtovo dolje oko like i to za reltavino pristojne pare. To je bas ono u stilu, kucica drvena, imas drva, sam si zakuris vatru, nema tv, nema mobitel nista, bas cista divljina.
Znam bili su mi frend i frendicu, pa bum pital kak se to zove di su bili
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
idem sa ekipom na skijanje od 29.12. do 5.1. u Badkleinkircheim... iznajmili smo 3 apartmana u jednoj kući i bit će zaaaaakooooon
Ako bude kao zadnje godine - ideššš! Dogovor je pao u 18:00h dana 31.12, natankali staru alfu, amaro, kola i pive u gepek i pravac Poreč i koncert Gustafa
..sjećam se da je netko tu noć u pijanom stanju rekao nešto tipa "sljedeće godine idemo tamo gdje budu Gustafi!" Baš me zanima što će na kraju ispast![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
meni je bitno da sam sa dragim... a di bumo bili, tak svejedno![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
Isto k'o i Fly::Nan![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Ja sam najvjerojatnije na nekoj viksi... negdje usred polja okruzen nicem... nigdje zive duse oko .... razanja, cuga i ekipa....![]()
LOL, ma mislio sam na draguHehehe
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
upravo tako, planinari su čudna vrsta ljudi, ali uvijek se da dogovoriti. Postoji i još nešto. Nikad, ali baš nikada putniku namjerniku neće uskratiti krov nad glavom i gdje stane njih 10, stane i 11, a gdje stane 11 stane i 12 ... Dočeci u domovima tipa Grafičar i sličnim većim domovima već odavno sliče na dočeke u restoranima jedino je klijentela malo drugačija. Ne treba brkati brvnare kojih ima za iznajmiti i planinarske domove.
Za pravu atmosferu treba otići put Like ili Gorskog kotara, iako to sve ovisi o afinitetima.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Idi na Velebit, spustiš se odmah na more.![]()
U zimsko doba bolje se držati dalje od Velebita, ako nemaš iza sebe ogromno iskustvo.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
ja bi najređe osto doma i u krpe...je** novu godinu svaki dan mi je nova godina pa da bar taj jedan dan budem trjezan.......al najvjerojatnije ču u bosnu (kod frenda) il neš slično.....
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Bookmarks