Smanji bitrate sa 320 na 128 ili 192 kbps pa onda probaj poslušati. Bratić je jednom imao sličan problem, napravio je tako i bilo je bolje.
evo ovako...posto nisam jos nabavio karticu od 1 ili 2 gb koristim ovu od 256...e sad na nju mi stane 30-ak pjesama (320kbps ma duzina i sve)...e sad tih 30-ak pjesama dopi*di nakon nekog vremena pa pocnem slusati radio...i sad ja navikao na slusanje radija i sve to tako lijepo kad cujem ja prije neki dan Guns n' Roses - Welcome to the Jungle i upitam se wtf pa to i ja imam na kartici , a kad ja idem slusati s kartice onda zvuk je malo "tup" tj. neznam kako bi to objasnio osim da je tup...i anravno recem si ja da ja to imam neku losu verziju pjesme(iako je rippana direktno s orig.cd-a u 320kbps mp3)...neki dan opet ja cujem 50 cent - Ayo technology kad ono opet to imam na kartici i Justin timberlake i 50 cent na radiju i na music playeru zvuce ful drugacije...e sad...
moje pitanje je jeli se moze kako pomocu equilizera(ili "uradi sam" metodom) srediti da music player svira dobro ko radio (jer radio svira full, full dobro...ugl radio je preje*en sto se reprodukcije tice)...naravno sluske su mi hpm-70 pa se zato i osjeti razlika u zvuku...
Smanji bitrate sa 320 na 128 ili 192 kbps pa onda probaj poslušati. Bratić je jednom imao sličan problem, napravio je tako i bilo je bolje.
PREDATOR
nah...nije bilo tako...equalizer je ipak bio krivo namjesten...na kraju najbolji (po meni makar) preset je "spoken work"...ugl sad se stvarno isplati slusati mjuzu na p990...svira bolje od w800(jer sam jedino njega imao prilike provati)...btw prije mi je bio "rock"
Bookmarks