cokoladu joj uzmi...
samo tscreen, pa nema cokolada tscreen :/
mislim da ima samo touch tipke, sto je malkoc nespretno no naviknes se...
samsung e250
lg kg800
samsung x530
ovako, gledam curi uzet neki mob mozda, sad ce bozic i to, sve je to skoro, uvijek mislim ima vremena pa trazim na badnjak u zurbi
od modela sam uocio samsung e250 crni, lg cokolada, i x530rozi....
i zanima me ako znate da napisete koji i zasto, koj ima najbolji slide, i kakva oprema dolazi s kojim, kabel, slusalice...i kolko je dekodiranje, jel po 50kn kod obicnih unlockera?
za samsungx530 je spomenula nesto da je lijep rozi, imam doma e740(fora mi je klizni nacin kretanja menijem) meni to jako slicno izgleda samo sto je ovaj x530 low end verzija tog e740 mi se cini...i vecina su kodirana na tele2,tak da je dekoritanje obavezno..
cokolada(lg kg800) za lijep mobitel , taj touchscreen(tipke)je malo nezgodan,kakav je soft? i cijena je skuplja, ne daje mi se puno para pa to eventualno ak bi naisao na neki jeftiniji na crno, jer uz to treba bar neka bonbonjera jos, kuzite nea imali neki dogovor ne potrosit previse, pa bi si jos razmislio,al ak naleti da znam jel mozda to bolje?
samsung e250 mi se cini najboljim izborom, ima crna verzija, cijena od 500kn je cist ok i ugodno me iznenadila, kamera je ionak losa kod svih pa to ni ne treba...ima mp3, i moze se extra kartica stavit...kolko je to losiji ekran?
i mislim da ne bi imala nis protiv, ipak joj je samsung bio favorit...moram uzivo vidjet dal izgleda bolje od x530 il ne..
druga kartica joj je vip, pa bi mozda ovak i koristila, al u svakom slucaju mozda bi dekodirao mob za svaki slucaj da se ne razmislja o karticama,uglavnom tu ne trazim da ima extra kameru il nes, nego da je malen, lijep i klizni...
pa eto koj je po vama najljepsi a koj najbolji izbor?(naravno mozete predlozit jos neki model ak ima slican, s500 je preskup jos da bude samo klizni kao drugi mob) zato stavio anketu, da ne pitam nju i pokvarim iznenađenje, znate sta uvijek pricaju, nije vazan poklon vazno je iznenađenje, pakiranje i te gluposti![]()
Zadnji uredio dubrava : 21-11-2007 u 02:45
bio nekad oglas...
cokoladu joj uzmi...
samo tscreen, pa nema cokolada tscreen :/
mislim da ima samo touch tipke, sto je malkoc nespretno no naviknes se...
da ma na te touch tipke naravno sam mislio, to je malo nezgodno,probavao sam,nije strasno al bolje su tipke....a ono, jos uvijek dvoumim oko toga, 1000kn i jos nesto a dogovorili se neku sitnicu, da imamo za novu ak cemo putovat negdje...ak naleti jeftinije na crno, makar se i tako dvoumim, jer ne znam dal je ista bolji od e250, ovo je ipak samsung pa bi trebo imat klavitetan kliz...
pa molim jos savjeta i komentara.... sta dolazi od opreme s kojim i tako, prednosti,mane...
bio nekad oglas...
najbolje nekak saznat koji hoce i to je to...
ako se ne zelis isprsit nije ni e250 los...
i E250 se pokazao kao dobar izbor.kvalitetna izvedba,dobar dizajn,a prednost koju ima nad cokoladom je to sto ima utor za kartice i FM radio.
po meni je to i najbolji izbor u ovoj konkurenciji.
Ja bih uzeo lg,nekak mi najbolje pristaje zenskoj osobi a i nije vise tako skup,ima super izradu i nista ne skripi jedino se treba priviknut na touch tipke.
i LG ima nedvojbeno bolju kameru od e250
Nokia-5110.3310.3510.6070.6230.6260.6230i.6280.8910.8310 ..Motorola-v3.v3i.k1..LG-ke800..Samsung-s5230.d600.e900.u600.u900.i900 Omnia..HTC-Wilidfire..Ericsson-a1018s.t29s.. SonyEricsson-t310.v610.s500.k750.j300..BlackBerry-8310 Curve..Siemens-S65
oba i nemaju bas neke kvalitetne kamere, meni je ipak veca prednost utor za kartice na E250.
s druge strane LG ima bolji ekran i vise interne memorije.
usporedba:
http://www.gsmarena.com/compare.php3...&idPhone1=1772
..hmm LG je ljepsi,a samsung ima neke stvari kaj nema cokolada.Sve ovisi za kaj joj treba,ak za sminku onda cokolada![]()
Meni se najviše sviđa LG. Pogledaj samo kakvo pakovanje ima (ispod onih velikih slika): http://www.gsmarena.com/lg_kg800-pictures-1533.php![]()
Jedino bi problem mogle biti te touch tipke, dok se ne privikne.
Ako je LG preskup onda E250, i on je zgodan, a još je tu i utor za kartice.
![]()
Chocolate
Uvjerljivo najbolji mob od ponudenih - po svemu![]()
Moj glas za choko definitivno! Kamera je solidna, moze se i za mp3 koristiti jer je interna mem dovoljna za neko normalno slusanje pa si promjenis muziku svako tolko... Meni su te touch tipke fenomenalne, odma sam se naviknuo i bolje su mi od bilo kojih obicnih. Imao sam ga na skijanju prosle godine i najnormalnije je radio na -15 dok je snijeg padao po njemu, cak i kroz vunene rukavice...
definitivno čokolada veči ekran bolja kamera.......
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Osobno bi se odlucio za E250 samo zato sto nema touch tipke. To jednostavno ne pase svima. Inace je cokolada karakteristikama najjaca u usporedbi (najbolji ekran, najvise interne memorije, najveca rezolucija kamere...), s tim da E250 ima prednost zbog prosirive memorije. X530 jedino ima izgled, nista drugo.
ovaj samsung e 250 ima najjadniji display od ovih novijih mobitela. coxa za curu mrak
IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT..... LIFE IS LIKE A BOX OF CHOCOLATE ....
a znate kakava oprema dolazi s kojim..da se ne ulaze dodatno u slusalice i to...
bio nekad oglas...
S cokoladom sve (usb kabel, slusalice s daljinskim, privjesak za ciscenje, torbica) a za ostale nem pojma.
ne razumijem se previse u kvalitetu, opcije i sve to, ali imala sam sva tri u ruci i meni da netko ponudi da mi kupi neki od ta tri to bi onda definitivno bila cokolada...
Neznam koliko ti je curi bitan mob."pod haubom", ali svakako za cure čokolada.
Ja sam svojoj kupio E900 za poklon i naravno bila je oduševljena!
E250 kak je sad u VIPu na akciji ima milion ljudi a ekran i kamera su full loši.
čokolada milka + čokolada mob = mala je na trepavicama!![]()
ali u odnosu na cokoladu E250 ima utor za kartice i FM radio.nekome je to bitnije.
Donedavno sam imao e-250 pa evo nekoliko mojih pozitivnih i negativnih iskustava sa tim mobitelom:
Dobro:dizajn,prosiriva memorija,radio,ugodne tipke za pisanje poruka,bluetooth,moze mp3 za dojavu poziva
Lose:display 65 536 boja,mala rezolucija ekrana 128x160,baterija do 3 dana,samo 4 melodije za zvuk poruke ( ne mogu se ubacivati druge osim tih 4 tvornickih),display svijetli cijelo vrijeme dok se baterija puni na punjacu i to se ne moze iskljuciti,kamera,ne mogu se teme izmjenjivati i ubacivati
Zakljucak: dobar mob za nezahtjevne korisnke ( koliko para toliko muzike)
Ocjena: 3,5
hvala svima na pomoci....kupio sam jedan e250 sebi u zemjenu za nokiu dok ne rjesim ekran...mob mi je ful ok, nije skripav kad ga stiscem i to je velik plus, melodije i vibra od jednom, vise alarma..iznenadio me s tim sitnicama koje prije nisu imali i super sam zadovoljan jer sam ga jeftino nabavio...dalje, solidan mobitelcic za pozive i poruke s mogucnoscu stavljanja mp3 kao melodiju..i to mi je cist dosta kolko sam ocekivao od njega..tanki, reza ekrana me ne jebe, nit kamera, jer to nis ne koristim... eto malo od mene,izbornik mi se sviđa
a za curu, htjela je samsung klizni, ili najradije je pricala nesto o se s500 da je najbolji mob i najljepsi.. izgledao mi skup pa sam gledao e250 ili kg800..
posto smo pricali o lg-evima i zakljucili da nisu dobar izbor, ne zeli lg i touchtipke...
pa eto kupio s500, iznenadit ce je i znam da ce joj se svidjet...danas sam prckao po njemu malo da vidim kakav je i da ubacim koju bozicnu melodiju da odmah doceka ispod bora...mob je jako jako odlican..obozavam s.e. zbog njihove baterije...i vjerujem da dugo traje napsram samsungu ili lg-u... zatim ekran je strava, flash teme su odlicne, mislim da ovu pocetnu temu i pozadinu ne bi nikad promjenio...sama pomisao da spajam mps60 i hpm70 na njega privlaci i mene da rjesim svoj k750(kojeg sam rekao nikad prodat zbog baterije i isplativosti) no ovaj je odlican, malo su mi premale tipke i nije tolko precvrst...al je jedan od ljepsih mobitela i cist solidne karafteristike(evo bas se vraca u kutiju i cekat ce jos 2tjedna).....
![]()
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 11-12-2007 u 01:45
bio nekad oglas...
Bookmarks