stavi nove drivere i odi na force detect divice il neš u tom stilu sad se nesječem baš točno
Imam doticnu graficku, i danas sam htio prikljuciti komp na tv da pogledam neki film, i nemogu enejblat 2. izlaz, ja stisnem na nejga u setingsima, pita me da li ga zelim enejblat ja kazem da, i kada stisnem ok ili apply on mi vrati sekundarni monitor na off, i opet postane onako sivkast.
Da li je imao neko ovakav problem? Je li to do kartice? Isprobao sam sa vise drivera sarijih i novijih i isti mi je problem.
stavi nove drivere i odi na force detect divice il neš u tom stilu sad se nesječem baš točno
A KAJ SAD TI GLEDAS�
downloadaj si najnoviji ati catalyst i drivere..
Jesam al uvijek isto. Izgleda da je do grafulje ipak...
ja imam 9600 i nemam tih problema...pogledaj je li ti sve dobro pospajano...meni se nekad zna malo iscupat iz kompa i onda ne mogu spojiti...odnosno ja stisnem na "enable" a ne dogodi se nista...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
trebao bis se igrati malo po atijevim opcija,kako ti je spojeo preko vga,s-videa,videa?
takoder je problem i kad dobijes sliku mozda ce ti biti crno bijela,ili ti nece prikazivati titlove
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Probao sam i prestekavati i igrati se sa catalyst controlom... nece nista...
je li kabl ispravan??
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Bookmarks