Ma koja nova tako mi je isprazna uzas. O.k. mi je rtl jeste da je of skroz kopija svabskok (a koji nije) al nema veze bar ga sad razumijem.
Kaj mislite o RTL u zasad. Meni se ne čini niš posebno. Nemaju ni teletekst, a ni web stranicu kolko ja znam.
Program mi je nezanjimljiv, tu i tamo ima neki zanjimljiv film, al sve u svemu niš posebno. Nov@ mi je zasad bolja.
Al ja mislim da će s vremenom program bit bolji.
kak se vama čini?!
Ma koja nova tako mi je isprazna uzas. O.k. mi je rtl jeste da je of skroz kopija svabskok (a koji nije) al nema veze bar ga sad razumijem.
ma meni je nekak nezanjimljiv. pogotovo te serije. tam neka sabrina .. vještica šta ti ja znam. dosadno.
dok s druge strane nova ima dosta bolje serije, iako i ona ima lošeg programa kao što je stori super nove, idoli i te spike, te puuno previše reklama. Ipak, lude 70e, malcom(kojeg više nema) i ostala ekipa rulaju.
zaboravih reći da su titlovi nekak čudni
Ma vjestica je i meni pun k.... a nova i njene bufi ubojice pa oni neki mutanti i koje kake gluposti. Ma reklame da ne govorimo to ubija na bilo kojoj televiziji.
a šta ćeš kad su to komercijalne televizije
...pa meni je RTL zasad puno bolji od Nove...i HTV-a...a vrijeme će pokazat svoje...a veliki (-) je što nemaju TXT i unaprijed najavljen tjedni TV program u TV Storyu...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Tu se slazem bez teletexta i programa negdje to mi je rika. Ali s Renatom i njenim vremenom sve je lakse.
istina, istina
...a tek Tatjana Jurić......
Joj kak je ona dobra pa ja poludim kad ju vidim. Hm ko mi je jos dobar tamo ona iz exsploziva nije losa, sanja je baba a onaj lik iz veta nije promjenio pozu na onoj stolici od kako je kviz poceo. Jedna ruka na buzini na drugu se podboci i non stop tak bas pogledajte. A i zabavan je za ubit se.
...pa ta iz Exploziva je Tatjana...
Sve u svemu zadovoljan sam. Može biti samo bolje, treba im dati još malo vremena dok se uhodaju. Dječje bolesti poput nedostatka teletexsta i najave tjednog programa će ubrzo sigurno biti izliječene.
Pozdravljam novu koncepciju vremenskei Tatjanu Jurić!
trenutno nemam inspiracije...
mislim da je vremenska prognoza najgledanija
Ma vidi se da je mala nasa Osjecanka odma! A Tatjanici kosica ona kovrdzava ko poslje sexa hmmm njam njam njam!
meni je 'sanja' odlicna!
i btw: www.rtl.hr
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
meni je RTL ok, ali popizdim svaki put kad upalim teletekst da vidim šta ima, a ono teleteksta NEMA. To je veliki minus.
Jedva čekam ovaj film koji najavljuju, 'Dr. Strangelove' - to je legenda od filma.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ma bit će i teletext i program na vrijeme, pustite ih da se malo uhodaju...
ok je RTL, samo kaj nema TXT i reprize serija me živciraju...![]()
a di se ne ponavljaju, tu ne nova tv prvak. non stop reprize...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
koja jadnica je ova Renata na vremenskoj prognozi...lol...glupača prava, napusti hrt na kojem je mogla i donekle napredovat i ode glumit zadnju glupaču na v prognozi, sjetite se Mindoljevičke, otišla je u bananu....![]()
i da, hebo ih dr Frank i ostala švapska sranja, fuj, bljak, ti švabi neznaju ni dokumentarac snimit, a kamoli seriju.......
Poslao: tomo
otišla je u bananu....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a kaj ne gledaš inepktora REX-aPoslao: tomo
i da, hebo ih dr Frank i ostala švapska sranja, fuj, bljak, ti švabi neznaju ni dokumentarac snimit, a kamoli seriju.......![]()
![]()
ma lud sam za njim, hebeš pesa koji razumije švapski....![]()
Bookmarks