u mojoj se ekipi isto vodila takva rasprava![]()
ima bacila![]()
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
a čovječe, onda nek si svako u crkvu ponese čuturicu sa svetom vodom.
EDIT: da se nadovežem, onaj kome je do vjere stalo, taj se ne mora prekrižiti sa svetom vodom, jer voda koliko god bila sveta, nije svetija od osobe koja uistinu vjeruje u Boga.
Samo se sjetite koliko ima licemjera i koji se križaju samo da bi imali gdje tračati i ometati misu.
Ali mislim da će ovaj topic prijeći u religiozno nadmetanje, tako da bi možda bilo bolje da se tema zatvori. to je samo moje mišljenje. NHF
Zadnji uredio GoGs : 06-12-2007 u 01:25
upravo isto ne higijenski koliko i baratati novcem, pa ko voli nek izvoli....
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
e da ,dobro pitanje
![]()
![]()
s cim se ljudi zamaraju,mora da su djevice u horoskopu,![]()
to je sveta voda,u njoj nema mikro-gamadi![]()
Definicija: To je zapravo voda promjesana sa soli. Svecenik,ili netko s svecenickim ovlastima daje blagoslov nad vodom,cime ona postaje sveta.
Sto to znaci brbljavcima,i onima koji su dosli tek tako da bi ih se vidjelo...? Nista. Samo vec automatizirani pokret prilikom ulaska u crkvu koji se sastoji iz nekoliko zamaha oko glave...
Vjernicima znaci nesto sasvim drugo,i smatra se "kucnim redom" za sve vjernike koji tim cinom ukazuju postovanje kuci u koji su usli (u ovom slucaju kuca Bozja),ona druga skupina i ne zna zapravo sto je sve to skupa,jer su dosli zato sto su dosli (gore).
Higijenski? Ha cujte,netko je bio na wc-u,netko pcrkao po jajima,netko ih je i oprao... Sve skupa tvori pomalo nezdravu mjesavinu kojekakvih bakcila,al ako nitko od toga nije umro vec 2000 godina,onda nemamo sto raspravljat. Svatko ima pravo na misljenje,i na vjeroispovjest. Ovisno o misljenjima,svrstavamo se u one dvije skupine... (gore) Jel dosta...?
![]()
Mislim da je to jedna od nehigijenskijih stvari osim ako nije dodano nešto što ubija tu gamad. Baratanje novcima je manje nehigijensko jer novac ne sadrži dovoljno vlage za duže održavanje gamadi na životu.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Kad malo razmislim....nisam nikad razmišljao o tome....hm......
Zaboravih nadodatni, da kao vjernik koji ide u crkvu pomoliti se bogu, skropi se svetom vodom, ta valjda mu je vjera dovoljno jaka, da ostane ziv nakon umakanja u svetu vodu![]()
![]()
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
naravno da to nije sterilna voda...uostalom, onaj tko se vozi bilo kojim sredstvom javnog prijevoza, vjerojatno ima jednake šanse da nešto pokupi kad se uhvati za rukohvat...
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
Možda bi trebalo natjerat popove da koriste klor umjesto soli, kao u bazenima![]()
Bookmarks