ovako molio bih preporuku za jeftiniji printer, sa sto jeftinijim cartrige-ima.
treba mi za printanje stvari za faks uglavnom. znaci netreba neka kvaliteta ispisa, bitno da je pouzdan printer
ovako molio bih preporuku za jeftiniji printer, sa sto jeftinijim cartrige-ima.
treba mi za printanje stvari za faks uglavnom. znaci netreba neka kvaliteta ispisa, bitno da je pouzdan printer
Epson ili Canon.Imaju ti najjeftinije boje ( zamjenske )
Epson C64
nebuš pogriješio...
crna 18Ml cartridge 25 kn
sve u vemilu, boje su 27 KN
za 110 kn dobijes komplet svih boja i sve boje su 18ML crna te boje 16 ili 18Ml
sto je daleko vise od kongurencije...
dakle mnogo printanja
ja sa jednim setom isprintam 200 DVD covera ( CX3650, ali potpuno iste boje ko C64)
Canon ima manje boje u spreminicima, ali su jeftinije a i printer je jeftiniji.Epson ima jednu manu, a to je da nece printati ako mu je bilo koji spremnik boje prazan.
Znaci jeftin printer, jeftine zamjenske boje i manja kvaliteta ispisa definitvno Canon i to samo oni modeli u koje idu boje BCI-21B,BCI-21C i BCI-24B, BCI-24C
Zadnji uredio RAUL : 11-04-2006 u 18:32
Da, slažem se, ali
Epson jedini ima kvalitetne zamjenske boje, baš zato što je printer poseban i ne koristi RGB boje ko svi ostale već CMY boje ( cyan magenta i yelow).
Te su boje posebno pigmentirane i mnogo su lakše i rijeđe od cannon boja te je veća sigurnost i manja šansa da će se glava zaštopati...
Koji god da uzmeš nećeš pogriješiti, samo si odaberi po ovime što je tebi važnije... staviš si prioritete pa pucaj...
Ako ne planiraš printer ponekad iskoristiti za printanje dosta kvalitetnih slika, uzmi cannona... uzmi njega i ako češ manje raditi sa bojama, a većinom sa crnom...
Evo ja korstim Epsona C86 i prnter je Ok, jedino sto je malo skuplji, i mana mu je to sto ne printa ako fali jedna od boja.
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bookmarks