evo ja tražim takvu matičnu i mogu se okladit da san je negdi vidio al nebi je naša nikako jel ko zna koja je to matična
EDIT evo našao sam je
http://www.asrock.com/mb/overview.as...l=775Dual-vsta
šta kažete na nju jel matična dobra jer asrock mi se nečini baš prekvalitetna ( po starim zaznanjima)
Zadnji uredio OuttaControl : 04-11-2007 u 23:07
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
evo sad ova koju san ja naveo košta 716kn i nepodržava Qcore
a koju si ti vert košta 471 kn i podržava qcore a po drugim spesifikacijama su iste osim što prva ima VIA® PT880 Pro/Ultra Chipset a druga VIA® PT880 Ultra Chipset
potraži review po netu, ak imaš sumnje, pa provjeri dal je ta "jeftinoća" opravdana. Ne znam, nisam u intelovim vodama![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
malo još gledam matična se čini neloša samo max 2 gb je gadna stvar a i slabije su performanse na njima od 3-7 % nego na drugima /asus p5b i take mat
i nisu baš pogodne za overclocking no za e44(3)00 je dobra matična
via cipseti i intel procesor ti nisu bas najsretnija kombinacija. ako vec ne moze bit intel onda barem SiS. sjecam se da je za vrijeme 865 i 875 cipseta SiS imao jedan svoj koji se u dosta stvari mogao mjeriti sa intel 865.
a znam da nisu al sigurno bolje dat 1200 kn u matičnu i proc nego da sad ulažem 5-6k kuna( koje neman) u novi komp bit će dovoljno da ja na njemu zaigram crysis jer na max mi prolazi sve osim rama i proca
Bookmarks