Join Today
Zatvorena tema
Prikazujem rezultate 1 do 3 od 3

Hybrid View

Banned Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Apr 2007
    Mobitel
    N70+1g,SHG-D900I,N95
    Operater
    vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Odstupanje moderatora - Samsung - HSV

Odlazak sa mjesta mod.

Stvarno nemgu podniti ovaj pritisak na forumu od nekih članova posebno od ekstaze i sljake
    Extaza-moj krvnik uvjek nešto pregovara i sere na pm,ali ja na to ne obraćam pažnju jer mu je tek 15 pa ne zna šta govori
    Sljaka-moj kritičar,svaki pogrešan korak i evo njega da mi sere na glavi
    Na ovom forumu ima ljudi koji stvarno žele pridonijeti boljitku foruma,npr Gogs ima toliko ideja za moto podforum da bi napisao knjigu o tome,no nitko ga ne sluša,sve dok je BD u moto podofrumu taj je forum mratv
    I forumaši ismijavaju SiemnsaCX70 koji je govorio istinu a vi ste ga popljuvali kao da je najveće govno ovog svita,a smogovca brane a vadi se da mu se brat reago na forumu šta je čista laž,
    Ljudi koji vode ovaj forum su teški idioti
    Evo toliko od mene,odlazim ja i moji tutoriali pa se j******
    AnyCall svarno mi je žao što sam iznevjerio tvoje povjerenje
    Zalipiz+te mi trajan ban boli me ************
    jer onaj dan kad sam postao moderator potpisao sam đavolji ugovor
    Zadnji uredio Bimbi : 17-11-2007 u 00:24

very old s-mod Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second ClassOverdrive50000 Experience Points
    Nagrade:
    Community Award

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    Vidi gore i još neki HTC
    Operater
    samo ne A1
    Godina
    62
    Bodovi
    62.269
    Nivo
    60
    Bodovi: 62.269, Nivo: 60
    Bodovi: 62.269, Nivo: 60
    Ukupna aktivnost: 64,0%
    Ukupna aktivnost: 64,0%
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Tko sam ja da kritiziram jednog tako sposobnog moderatora? I za svaki njegov pogrešan korak serem mu po glavi? HSV očito nije shvatio što znači funkcija moderatora i da je kao takav podložan ne samo kritici članova nego i nadzoru supermoderatora i admina koji su u hijerarhiji foruma iznad njega. On je uvjeren kako sve zna najbolje, što najbolje dokazuje ovom temom. Zaboravlja da je tek postao moderator i da kritike nisu bile upućene njemu osobno nego su tek bile sredstvo da ga se usmjeri u kojem pravcu kao moderator treba ići.
    Svojim rječnikom, kao i uvredama pokazao je da smo nažalost bili u zabludi kad smo ga postavili za moderatora. Osobno nemam ovlasti da ga s tog mjesta smijenim, ali ne vjerujem da će mu bilo koji admin dopustiti ostanak u mod timu.
    In vino veritas !
    Omnia mea mecum porto !
    Alea iacta est !

ThreeEyedExtraTerrestrial Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    iPhone 4S
    Operater
    T-Com & Tele2
    Godina
    45
    Bodovi
    50.859
    Nivo
    55
    Bodovi: 50.859, Nivo: 55
    Bodovi: 50.859, Nivo: 55
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Moram reci da je bilo i elegantnijih nacina da se okonca obnasanje moderatorske pozicije u Samsung podforumu od ovoga koje je HSV izabrao.

Moderatorsko se mjesto nudi korisniku koji ga moze i ne mora prihvatiti.

Ipak biti moderator cesto znaci biti napadan od korisnika, koji misle kako se prema njima isti nepravedno i pristrano odnosi, te biti izlozen u najvecoj mjeri dobronamjernoj kritici od super moderatora i administratora foruma.

Naime citav sustav funkcionira samo ako vodstvo nastupa jedinstveno i dosljedno. Upravo se stoga neke odluke moderatora (tu spadaju i one na koje se korisnici zale ili one koje se smatraju dvojbenima od strane vodstva foruma) raspravljaju i u slucaju da se utvrdi pogreska, usmjeravaju u pravome smjeru.

Svi koji obnasaju moderatorsku duznost, kao i oni koji su je nekada obnasali, to su prosli...u tome nema nista lose ili prikriveno.

Ipak, ako bilo koji moderator zeli odustati od moderatorske duznosti, na to ima potpuno pravo. U tome duhu, i clanu HSV skinute su moderatorske ovlasti u Samsung podforumu.

Od danas je jedini moderator u Samsung podforumu:

..:Any Call:..

O eventualnim sankcijama protiv clana HSV, radi krajnje nepristojnoga i uvredljivoga toma kojim je napisan post u ovoj temi, obavijestiti ce se kroz za to predvidjeni dio foruma.

HSV - u se u ime vodstva foruma zahvaljujem na trudu i radu koji je ulozio u Samsung podforum.

" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."

Zatvorena tema

Slične teme

1. Odgovora: 0
    Posljednji post: 23-03-2006, 15:47
  2. Odstupanje moderatora - Samsung - igl
    By zappan in forum Moderatori
    Odgovora: 0
    Posljednji post: 26-01-2006, 18:52
  3. Prijedlog za moderatora - Samsung - igl
    By .El Nino. in forum Moderatori
    Odgovora: 20
    Posljednji post: 04-10-2005, 22:12