dakle ovako... nabavila sam cincilu...i imamo kavez...kavez smo dobili od deckovog sogora koji je prije imao zeceve...e sad, taj kavez je ipak premali za moju zivinu koja jako voli skakutati po njemu i raditi gluparije, pa bih ja trebala napraviti novi i veci...
ne zelim kupiti gotovo, jer kao prvo, to nije to...a kao drugo, jako su skupi veliki kavezi...
e tako...ja sam sad nacrtala doma i sve izracunala koliko mi cega treba...pa me sad zanima, cijenaako itko zna... i koliko se placa da ti odmah izrezu sve na velicinu koju im kazes???dakle ovako...
trebalo bi mi drvorecimo drvo jabuke, jele, sekvoje, ljesnjak (kako god...dud???
), guava...nesto od tog...koliko dode na metre??trebala bi mi debljina od 2cm...htjela bih da je obradeno...
i koliko bi kostala zica...ona onak sa rupicama, znate kakve su na kavezima....uglavnom, zanima me cijena, koliko po metru...bilo bi dobro da je recimo 2x2cm...
zatim, zanima me kako se zove ono s cim se zakljucaju vratane lokot ili tako nesto, vec ono sto ide u vrata, a drugi na stok, pa se gurne i ude u rupu i nemreju se vrata otvorit...ima na nekim public WCima, ako netko zna kak se to zove
i cijena...
a fakat sam tutlek...uglavnom, zanima me ako je netko vec radio neki slicni kavez ili nesto, da podijeli sa mnom svoja iskustva![]()
![]()

ako itko zna... i koliko se placa da ti odmah izrezu sve na velicinu koju im kazes???dakle ovako...
), guava...nesto od tog...koliko dode na metre??trebala bi mi debljina od 2cm...htjela bih da je obradeno...
Odgovori uz citat

a tako bi voljela da mi se nesto takvo "ogavno" penje po rukicama, ako se uuopce zele dirati... 

Bookmarks