Pozdrav.
Eh ovako. Ima sad jednu situaciju a zadnju godinu sam vrol slabo pratio ovo trziste mobitela i to pa sad slabo sta znam...
Znaci spletom okolnosti mi je neko ukro mobitelTo se desilo prije sedmicu mozda... Trenutno koristim Siemens MT50 koji je moj prvi mobitel i on je sav u raspadu tako da ja moram sta novo nabavit...
I sad neznam sta bi kupio.. Imo sam SE k510i i bio sam zadovoljan... Mada je imo dosta mana, krenuvsi od displeja, kamere, memorije i slicnog al eto veoma me dobro sluzio jer sam ga maximalno iskoristavo.
Znaci ovako na brzinu sam vidio par mobitela koji bi mogli uci u izbor:
K750i, posto vidim spala mu je cijena a i prilicno je bolji od mog bivseg tako da bi to dobro bilo, jedino sto ima joystick a mislio sam ic na mob bez toga jer me k510i znao dosta zivcirat
S500i evo vidim ovaj mov se reklamira u tele2 paketu, nije toliko ni skup, ovo je otprilike maksimum sto se cijene tice dokle cu ic (znaci 1400kn). mobitel mi se cini fin, ima finu rezoluciju displaya, slider je i dizajn mi se svidja, nema joysticka sto mi je isto plus. jedino kamera sto nema autofokusa al mislim da se preko toga moze prec. stvar koja me isto dosta privlaci kod ovog mobitela su ove emocinalne teme il kako se vec to zove. znaci ima one flash meni je i to sto mi izgleda SUPER..
eh to su dva ovako konkretna modela koja sam gledo.. vidim ima jos dosta stvari, poput k610i koji mi se isto cini fin, i po funkcijama a i po dizajnu, pa zatim neke tamo nokije i svasta nesto... vidim nokija nekakvih ima dosta a ja se u njih slabo razumijem... dosad nisam mislio ic na nokiju jer mi se SonyEricsson izuzetno svidja al opet i one su dobre cim se toliko prodaju... ima i ponekih slidera i tako..
Uglavnom eto bilo bi lijepo da mi preporucite sta... Zurbe nikakve nema... Ako ce sad na skoru doc i kakva snizenja mogu i to cekat
I jos da kazem da i izgled mobitela sad ima malo vecu ulogu... recimo 25%... Jer skonto sam da se ovih funckija brzo zasiti a i drugi ljudi vise obracaju paznju na ljepsi mob... znaci ovo isto ima uticaja, al nije presudno.... to je samo kao neki bonus (recimo k610, puno mi je ljepsi od k750)

To se desilo prije sedmicu mozda... Trenutno koristim Siemens MT50 koji je moj prvi mobitel i on je sav u raspadu tako da ja moram sta novo nabavit...
Odgovori uz citat

Bookmarks