prebaciš ga kao što prebacuješ bilošto drugo,a za zvonjavu nemožeš postavit mp3 pa ga prekonvertiraj u wav
Prebacila sam s BT mp3 sa samsunga d500 "zvoni ti telefon"na moju Nokiu.Zanima me kako da (ako može)to kod mene "zvoni".Problem je u tome da taj mp3 neznam kako da prebacim na komp .Hvala![]()
prebaciš ga kao što prebacuješ bilošto drugo,a za zvonjavu nemožeš postavit mp3 pa ga prekonvertiraj u wav
Da to mi je poznato samo kaj imam opcijeIzvorno postao sodom
tvori,stvaranje poruke(kratka,mms,e-pošta),izbriši,premjesti u mapu,nova mapa,označi odznači,pomoć i izlaz.I kaj sad?
otvori fexplorer,tamo nadi mp3cu i odes send-bt
E da baš sad to tražim .Tenks!Izvorno postao sodom
...postoje neki programčići za to, ali ti je najbolje da prebaciš na komp i da ga konvertiraš il u .wav il u .amr format...Izvorno postao lili
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Da fala,znaš kaj je interesantno piše u uputsvu da svira .wav i mid,ali wav nikad nije htio neznam zakaj.Izvorno postao Eminem
![]()
...zato što kod konvertiranja moraš odrediti nižu kvalitetu zvuka...Izvorno postao lili
ali wav moras prebaciti u onaj folder sounds tako da ga otvaras iz snimača
meni samo tako radi wav
zene kazu boli glava,boli glava a ja kazem da kupu jastuk
Sad mu fali memorije.Izvorno postao BATERIJA11
wav ti mora biti stavljen u mono ako hoćeš da snima,jer je mob mono-obavezno!![]()
![]()
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
Im too empeg encoder baš i nisam našla da nekaj mogu porihtat.BBBBUUUUUUU
kad konvertiras stavi ga na karticu u sounds digital i trebalo bi raditi
imam "zvono "..u 3gp,u Mp3,i u Wav-u.Svi zvone ,ali ne tamo gdje treba.
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja Tebe Nis Ne Kuzim
![]()
![]()
Nemogu ga dobit u snimač!!Izvorno postao BATERIJA11
...e jeste se sporazumjeli...
...ovako, konvertiraj ga (imaš sad pun kufer konvertera) u file sa lošijim bitrateom i mono kanalom u novi fajl koji onda moraš prebacit u mob (ili MMC) u folder C:\Sounds\Digital (ili za MMC E:\Sounds\Digital )
imam ju u inboxu i probala sam copy(ili može nekak drugačije)pa u c. kak si rekao ali nemam paste.A joj uvjek neki problemi samnom.Thx
![]()
joj lili,kako nebi bilo paste![]()
![]()
Ovako: prvo uzmi Fexplorer i odi u sistem na C ili E ovisno gdje ti sprema poruke, kad si u sitemu imaš folder mail, i onda imaš foldere 00000001 tako nešto. Uđeš u prvog i onda tražiš po subfolderima gdje ti se nalazi. Kad ga prebaciš na komp nekom vezom koju imaš onda si instaliraš Ogg player 1.6.2 koji podržava da ogg možeš staviti kao ringtone, zatim sa programom dBAMPconverter ili nekim drugim prebaciš pjesmu u ogg, 64Kb, 16Khz, mono. Nakon toga Pjesmi ili šta već prebaciš na mobitel putem neke veze i instaliraš oggrecognizer, i kad nađeš pjesmu na kartici ona će ti se otvoritiu snimaču glasa gdje imaš opciju da postaviš za melodiju. Ako nisi skužila nešto od ovoga pitaj ili poslušaj njihove savjete za Wav.
******www.media-project.org******
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Granice ne postoje za one koji ih ne vide...
bronth,pa tko je lud da trazi to po folderima, noviji fexplorer ima opciju inbox koju je lili gore spomenula, i iz nje se vade stvari pristigle bt-om...preporučam da isprobaš,moglo bi ti olakšat neke radnje![]()
To ga se nisam sjetio. Ja sam stalno morao tražiti jer sam imao stari Fexplorer.
******www.media-project.org******
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Granice ne postoje za one koji ih ne vide...
Bookmarks