Evo,od mene jedno sasvim konkretno pitanje...
Kakav je to program i cemu sluzi???
Posto mi AZone non-stop javlja da DownloadWare zeli da se kaci na NET pitam vas sta treba da cinim,da ga pustim ili da mu branim (sto za sada i radim)?
HVALA!!!
Nije bas da sam se snasao tamo!!!
Jesam li trebao skinuti neski program tamo?u levom cosku mi pise sledece: The information below provides details about this pest. ???
odes na http://www.download.com/3000-2144-10...age&tag=button skines adaware. instaliraj. pokreni program i napravi update. kad si to napravio, odes u programu na START-oznacis PERFORM FULL SYSTEM scan- NEXT. kad zavrsi i dobijes report list oznacis sa kvacicom sto hoces obrisat- NEXT, pricekas da napravi backup i snimi na quarantine list, ako bi bilo kakvih problema poslije tak da mozes povratit obrisano. I pricekas da to zavrsi nakon toga ce obrisat oznaceno. resatartaj komp. pokreni jos jedanput da vidis da li je sve obrisano i to je to.
Ali ja vec koristim Adaware,i uvek mi pronadje taj downloadware,i kada ga obrisem on ga opet nalazi prilikom svakog skeniranja.A tako i onaj Spyboot ili kako se vec zove,kao da ga je nemoguce obrisat.uglavnom,znaci,da ja njem preko AlarmZone,nedam izlaz vani,jel da?
1. Open registry editor ( click Start > Run, type regedit and click Ok )
2. Expand the key: HKLM\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run , find and remove the 'DownloadWare' value.
3. Find and remove the following registry entries also:
HKEY_CURRENT_USER\Software\ DownloadWare;
HKEY_CURRENT_USER\Software\WebInstall;
Close the registry editor.
4. Open the Task Manager (Ctrl-Alt-Del), and terminate the process called 'Dw' if it is still running.
5. Delete the 'DownloadWare' folder in the Program Files directory.
Bookmarks