Bez ikakvih detalja
![]()
Bez ikakvih detalja
![]()
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Vidio vec. Ali necu nista rec jer i dok sam gledao tako slike UIQ3 to mi je sve nekako izgledalo previse kao S60 koji mi i nije nesto praktican. A na kraju je sucelje ispalo sasvim solidno ali je bilo gro drugih problema.
Ne svidaju mi se velike on-screen tipke. Furaju se na iPhone / TouchFLO / S60 Touch-ili-kako-ce-se-vec-zvati...
Vec vidim kako ce svi pokusati eliminirati stylus i uvesti neko idiotno pisanje sa prstima zbog ulizivanja korisnicima koji zele biti cool i in, a ne koji zele nesto zapravo i napraviti na svom uredaju.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Potpuno se slažem.
Ja sam si uzeo mrcinu sa stylusom upravo zato jer mi treba stylus i funkcije koje mogu samo sa njim izvesti.
Koja korist od tolikog TS-a ako ne možeš napraviti najobičniju zabilješku olovčicom kao što je to slučaj kod iPhone-a zbog načina kako reagira njegov ekran na pritisak prsta (tj. na dodir, ne na pritisak).
Mada bih vrlo rado imao jedan iPhone kao sekundarni uređaj...samo da mi se dokopati jednog da ga uživo malo proučim. Lako je ovako filozofirati na neviđeno.
Očito je postalo "in" sučeljavati telefone iPhoneu..![]()
Ljudi zaboravljaju da je trenutno prodano vise N-Gageova nego iPhoneova... kao da je the end of the world as we know it.
www.gadgethive.com
iPhone bi bio fora kao multimedijski uredaj sa strane, dok je za posao (nazalost) najbolja WM platforma koja, unatoc svim nedostacima, a znamo da ih ima, jedini daje pravu poslovnu okolinu.
www.gadgethive.com
Bookmarks