neznam kak vi, ali ja se počeo pošteno svađat sa tim programom!
koristim sony nw-e002 512mb kupljen pred god. dana, i odtada me stalno taj program j*be u zdrav mozak!
dakle, sve super i ja prebacio 3 playliste sa otprilike 15-ak pjesama i još jednu sa oko 30 pjesama. tu nema nikakvih problema, nego kad ja hoću dodat pjesme u playlistu na mp3, ja s lijeve strane moram izabrat koje će mi pjesme ić u navedenu playlistu, jer mutavi program ne pamti koje su pjesme ostale u playlisti na kompu. npr. playliste na mp3-u: prodigy i brooklyn bounce, a kad na sonic stageu (na lijevoj strani) kliknem na playlistu prodigy onda mi đubre pomješa sve pjesme i jednog i drugog autora....pa se ti snađi među tih 147 pjesmi.. ne želim slušat u "all songs" modu jer su mi sve pjesme pomješane.
na kraju ispada ovako: u "all songs" modu piše 1/147 pjesama, a u "playlist" modu piše 1/142![]()
![]()
![]()
eh sad, ja više lud, jer neznam koje su to pjesme, a prčkanje preko sonic stagea po mp3-u me sve više zbunjuje, tak da moram nać malo više vremena i svaku pojedinu pjesmu zapisat, da bi ga na kraju formatirao....
ali nije to prvi put da mi se dogodilo...
any help??

Odgovori uz citat
Bookmarks