ja ju igram i imam ju instliranu igra je super
ja ju igram i imam ju instliranu igra je super
Igram ju vec dugo, no imam primjedbu, nerealno skretanje je napravljeno, auto bježi ravno, kao da je prednji a ne zadnji pogon...
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
Nije nerealno, dosta je realno baš zbog toga, jer kod kočenja naglom i skretanja nos ti klizi tj nije tako dobar grip, ulaziš sa prevelikom brzinom u zavoj, pogledaj si brzinomjer, nemoj se ravnat po osjećaju jer te u igri osjećaj brzine vara, tu je baš realno zato i to neam nikakve veze, prednji ili stražnji pogon. Isprobano in real life
Hoćemo online nabacit??![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
oslabi malo prednje kocnice pa nece ic preko nosa.
host je cafe.mobil nađite ga, čekam vas![]()
Problem je u tome sto je igra prerealna. Npr u Need for speed igrama kad stisnes kocnicu,auto relativno brzo staje,a u ovoj igri,vođen osjecajem iz NFS-a vozim brzo,i u zavoju,tj prije njega stanem na kocnicu,a auto nikako da stane. Stimao sam osjetljivost kocnica,ali opet nista,tako da voznja tih BMW-a dolazi u obzir ako se vozi relativno sporo,da bi se pomocu kocnice donekle usporilo u ulazu u zavoj,te da ne bi proklizalo. Moja ocjena 0 bodova...
To je super igra za volan, isključiš program protiv proklizavanja pa da te vidim.
Stisni naglo gas i okreneš se okolo, igra je dobra ali treba imati živaca za nju, probai i deinstalirao, nije moj tip.
http://www.10tacle.de/download.php/b..._Challenge.exe
stranica je gore... koliko vidim![]()
i da, igra ima 350mb
Meni ne radi navodno zbog grafičke(9600pro), čitao sam malo po njihovom forumu i piše da igrica neće raditi sa tom grafičkom![]()
Igrica je jaaako dobra,ja igram na volan i super je
D900i
Bookmarks