specifikacije su im dosta slicne i sto se toga tice,svejedno je koji izabrati.
ipak po meni je Shine dosta atraktivniji pa ako ti je to vazno...?!
znaci,,
u Teletu na produzenje pretplate..
koji se vise ispalti??
nije me briga za sminku, nego za to da mobitel za te novce koje dam za njega valja..i da ima neke funkcijice ipak)
naravno bilo bi odlicno, ako netko ima koji od ovih modela da ih prokomentira...
specifikacije su im dosta slicne i sto se toga tice,svejedno je koji izabrati.
ipak po meni je Shine dosta atraktivniji pa ako ti je to vazno...?!
samo sam nakratko imao Shine u rukama tako da sto se tice duzeg koristanja bas i nemam iskustva.
kvalitetno je izradjen,ali na kucistu ostaju otisci prstiju.
Ma uzmi shine to je atraktivniji telefon puno...
Ne razumijem, ako ti nije do sminke zasto su onda oba telefona sminkerski telefoni. Kazes da ti je stalo do toga da telefon koji kupis ne moras nositi u servis svako malo i da nemas nekih problema s njim... U tu kategoriju spada gotovo svaki model kojeg izbaci neki od top 5 proizvodjaca. Dakle moguca je situacija da te zadesi neka Nokia, SE, LG, Samsung ili Motorola koja bas eto ne stima, ali to je cisti peh odnosno nekvalitet jednog proizvoda u seriji. Kao opcenite greske se zna da rizik od kvara raste kod npr. slidera na 6280, joysticka na K750, flat kabela na nekom preklopnom ili slideru itd.
Dakle suma summarum bi bilo da su oba modela manje-vise solidni (iako sam se druzio samo sa KE800) ali su upravo ono sto si rekao da te ne zanima "fashion mobiteli". Moja preporuka jednog mobitela koji se nece kvariti i imat ce sve sto bi trebao raditi sa kakvim takvim funkcijama bi bila Nokia 5300 ili iz tele2 ponude u tom cijenovnom rangu Nokia E50 ili Nokia 6300.
Kad bi ja morao izabrati jedan od ta dva izabrao bi Shine cisto zato jer je fancy...
Shine stvarno dobro izgleda,ali kao i svak LG ima neke mane i ogranicenja pa kome ne smetaju....bit ce pravi izbor.![]()
Bookmarks