...pa jesi li instalirao drivere za uređaj...
Zaista mi je potrebna i cijenio bih pomoć ukoliko neko ima iskustva i neće opteretiti ga da mi pomogne...
Kupio sam USB GPS receiver HI-204III. Instalirao Garmin 5.00.70, aktivirao ga, unio mape u mapsource...
Sve radi ali ne prepoznaje mi GPS receiver, ovaj HI-204III?
...pa jesi li instalirao drivere za uređaj...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Jesam,
W7 kaže da je uspješno instaliran.
Zelim koristiti instaliranu Garmin 5.00.70 navigaciju na Toshiba Satellite L450, OS Windows 7 Ultimate, Dual-Core CPU T4400, 2,2GHz, 3,0GB RAM-a ali ne prepoznaje mi GPS receiver HI-204III koji je uredno instaliran na računar. Prodavači kod kojih sam kupio uredjaj kazu da 'neki tip' koristi ga ali ne mogu kontaktirati ga. Koliko se sjecaju potrebno je izvrsiti podesavanje Garmina ali ne znaju kako se radi to...
Zadnji uredio Smuchac : 28-12-2010 u 14:26 Razlog: dovođenje u red
Najvjerojatnije se radi o nekompatibilnosti operativnog sustava sa softwareom koji koristiš za spajanje navedenog GPS-a na komp.
Probaj sve deinstalirati i drivere s support CD-a skopiraj na svoj disk. Nakon toga setup pokreni pod compatibility mode za Windows Xp. (desni klik na setup.exe ili kako se vec zove,proporties,tab compatibility i odaberi Xp SP2 ili nekaj slicno,apply,ok)
Meni Win 7 nije htio Vodafone USB stick za internet prožvakat pa sam ovako riješio. Vjerujem da je isti slučaj i kod tebe.
![]()
Kod mene je OS Windows 7 Ultimate i imam na CD-u setup za njega. Kao sto sam i kazao driveri uredjaja su uredno instalirani.
Poslušao sam i tvoj savjet ali poslije toga Windows javlja da uređaj nije propisno instaliran.
Hvala
Bookmarks