Imam m600i i kad instaliram temu n emijenjaju mi se vanjske shortcut ikone. Kako to napravit.... A vidim u slici od teme da su promjenjene...
Primjerice Iphone tema, obične ikone od deafolt teme
Imam m600i i kad instaliram temu n emijenjaju mi se vanjske shortcut ikone. Kako to napravit.... A vidim u slici od teme da su promjenjene...
Primjerice Iphone tema, obične ikone od deafolt teme
Zadnji uredio mortal : 23-09-2007 u 13:35
zašto da se svađam kada sam u pravu?
Nisam bas razumio pitanje... Ali neke ikone mozes promjeniti...
Pogledaj temu:
Promjena ikona u meniu za p990
Te bi ikone trebale vrijediti i za sve UIQ telefone...
Tu ces naci neke ikone za meni-e i za status bar (ukljucujuci i Iphone status bar ikone)
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
mozes promjenit skoro sve ikone. evo ti link pa pogledaj http://www.ipmart-forum.com/showthread.php?t=166245
tu ima dost toga za skinuti i upute![]()
Ikone ne mozes promijeniti zajedno sa temom. Njih moras posebno. Sve ove slike tema koje vidis sa drugim ikonama su tako radjene.
Dobro ste shvatili, malo me to iznenadilo kad sam na slikama od teme vidio druge ikone, i odjedamput stavim temu i nema ništa. Najviše hoću promjenit one vanjske shortcut ikone koje se vodoravno dolje nalaze
Nisam nikada koristio uiq3 tako da sam nov u tome, preprčko sam control panel barem 5 puta svaki podmeni i nije bilo nigdje
Stavit ću sad taj paket ikona...
Neznam za te ikone, ja imam p990, ali koliko sam ja upucen moguce je promjeniti te ikone na m600...
Ovo ti je sa sluzbenih stranica od Sonyericssona:
LinkCustomize the UI
It is possible to customize the icons and the shortcuts in standby mode. Mark the icon you want to change, choose more and then replace. Brows to the application etc. you want to replace the prievious one with.
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Vidi stvarno, hvala noob!
Dajte da vas još priupitam koji player koristite, ne mogu nać nikakav obični player u kojem mogu učitat folder sa pjesmama. Nego samo autori, albumi playliste... bla bla
Mislim da ti to moze LCG jukebox. Ne sjecam se vise. Meni se i nije dopao previse pa ga niti ne koristim.
Njega i koristim, htio sam neku alternativu.
Na p910i sam imao dobar player ali se ne sjećam imena
Evo mene neznalice sa UIQ 3, sa još jednim pitanjem.
Osim IM+ kojim programom mogu jos upogoniti skype na m600?
Nisam isprobao... probaj pa javi:
Java: http://www.getjar.com/products/9908/MobileSkype
Nasao sam jos jedan, koliko se sjecam (sis), ali se nemogu sjetiti kako se zove...
Philip B. Crosby
Aha...![]()
Zove se Fring, BESPLATAN je, podrzava: VOIP, Skype, Google Talk, MSN, Twitter & SIP
Link
Ali nema ICQ i Yahoo, sto mi jako fali!
PS: Nismo li malo skrenuli sa tame?!?
Philip B. Crosby
zanima me kada se spojis na skype koliko to para skida??
trenutno sam na vipu, pa me zanima kolike su cijene za to??
hvala
Skype ti funkcionira sa protokom podataka. Ako imaš neku podatkovnu tarifu kao ja wnw od t-mobile sa 1gb prometa samo nakon razgovora vidiš koliko je prometa prošlo i to je to. Samo skypom ako hoćeš zvat fiksne linije ili mobitele plaćaš i minutu razgovora, to znaš?
Ja imam uplaćeno 10 Eura gore i to je to.
Probas sam Fring i on neide na m600 samo na p990. N emoraš se trudim mi objašnjavat da su iste platforme jer jednostavno ne ide...
evo uputa kako promjeniti ove "vanjske" ikone :
c/p
to change your icons on the "desktop" of your UIQ3 device - select any application on your stand by screen, click More -> Edit -> Icon
i jos jedan link do fora tema
Code:http://steeply.deviantart.com
>0nLY_hUMans_MAKe_ErorS
ima li kakve ikone bez podloge znaći samo slićica.....
Evo još malo tema...ima par dobrih!
Code:http://rapidshare.com/files/63925042/teme.rar.html![]()
Bookmarks