pa prvo što napravi pogledaj koliko imaš +club bodova,jer ako imaš barem minimalno 6000 eto ti popust na novi mobitel normalno za preplatu (a ako odlučiš se prebacit to onako prvo rješi da bazveze nepropadne (ako nisi korisnik +cluba onda ništa)),nadalje tele2 je najeftiniji a pogotov ova opcija koju ti želiš knockoutom i uzmeš knoc...85 (da možeš uzet mob jer postoji i 50 ali s tim nemožeš uzet mob) a onda cijene mobitela su ti (odi na mp48 / 85)http://www.tele2.hr/ponuda_telefona_pretplatnici.html
tako da si ti nešto druro gledo jer s500i ide za 555kn samo na tarifi knock...170 a ne na 85 jer si naglasio da troškovi moraju biti mjesecni do 100kn.Pa sad pogledaj pa vidi ponovo pa onda pitaj koji je za tebe najbolji.A za t-mobile ako imaš +club boove onda ti vrijede druge cijene a i nisi naveo koju tarifu koristiš tarifu 60 ili 150 ali prepostavimo da si na 60 onda definitivno bi uzeo motorolu k1 ili ti ga 498kn na 24 mjeseca ugovor (moje mišljenje)

Odgovori uz citat
), a u zadnje vrijeme kaže da nema nikakvih problema. Čini mi se da su najjeftiniji, tako da se svodi samo na izbor mobitela. HT mi se čini prilično ograničene ponude, na VIP ne bih, prema tome ostaje tele2. Odnosno, od nabrojanih, tehnički najbolji.

Bookmarks