znaci trebao bi promjenit display ako se moze=?nije ono totalno ali vidi se jos pisat i zvat,,,
koja bi bila cijena i koliko kosta ugradnja
ili ako mi je jeftinije da ga prodam..kolika bi bila cijena?
znaci trebao bi promjenit display ako se moze=?nije ono totalno ali vidi se jos pisat i zvat,,,
koja bi bila cijena i koliko kosta ugradnja
ili ako mi je jeftinije da ga prodam..kolika bi bila cijena?
Covjek, kako bi dobio nesto, zauzvrat mora dati nesto jednake vrijednosti", olitiga "ne dobijes nesto za nista".
mislim da bi prodajna cijena bila kao cijena novog ekrana.
ne znam, ali cijena za novi k750 ekran je 250kn, pa briem da bi i za k610 bilo slicno. a s razbijenim ekranom imas srece ako i ovoliko dobijes, vise se isplati popravit i prodat ili zadrzat.
Siemens c35i>Nokia 5210>Siemens MC60>Samsung E300>SE F500>SE K750i>SE Z530i>MDA VARIO>SE K800i> SE W900i>SE K550i>SE K770i>MDA VARIO again...
ekran nije razbijen samo malu crticu ima napuknutu,,
a display ye razbijen grana se kao trokut otprilike
Covjek, kako bi dobio nesto, zauzvrat mora dati nesto jednake vrijednosti", olitiga "ne dobijes nesto za nista".
Siemens c35i>Nokia 5210>Siemens MC60>Samsung E300>SE F500>SE K750i>SE Z530i>MDA VARIO>SE K800i> SE W900i>SE K550i>SE K770i>MDA VARIO again...
ja isto ne kuzim na sta misli...
pa vjerojatno misli na displey, a to ako je mob ocuvan se vise isplati popravljat
Ček,pa jel ti onda trebaš novo kućište ili baš ekran?
mislim nna displayyy
zna netko cijenu tocno
Zadnji uredio ravilov : 15-10-2007 u 01:40 Razlog: koristi gumb EDIT!
Bookmarks