Dakle, stvar je sljedeća, kupujem projektor ili plasmu, isključivo za igranje ps3 i tu i tamo gledanje telke, ali više ovo prvo, stvar moram brzo odigrati jer je hitno, uglavnom, to ide u jedan ugostiteljski objekt, tako da otpada recimo neka plazma, u slučaju da se nađe budala pa hiti flašu i razbije ga, solucija je bila da se obloži pleksiglasom i ostavi gore i dolje prazno za hlađenje, ali bojim se da se previše ne pregrije pa ne rokne...
tako da bi jedina solucija bila projektor...
pitanje je sad koji, kakav?
pa molio bih ko se više razumije u to..
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
ta prostorija je dosta zamračna, sjećam se da smo gledali tekme dok je repka igrala u 3 sata popodne i dobro se vidlo, jedino što projektor nije bio baš nešto, nešto kvalitetniji projektor dođe kao i bolja plazma ili lcd...tako da! sad gledam koja bi ja bolja solucija
smislio bi ja način kako zaštiti plazmu, samo imam osjećaja da će se pregrijavati, da nebude ruknulo to i sve otišlo kvragu...
možda lcd? on je dosta tromi, ali nema problema sa zagrijavanjem
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
Neka budala može hitit flašu i u projektor, a k tome i žarulja u projektoru ima svoj vijek trajanja pa ju treba s vremena na vrijeme mijenjati, a nisu baš jeftine.
Ako plazmu zaštitiš, predvidi nekakav ventilator da ti zrak struji i ne bi smio imati problema sa zagrijavanjem.
LCD čak i nije loš izbor, u birtiji će teško netko vidjeti neke sitne nedostatke.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Ja ti imam samo reci da se plasma nece pregrijavati...
Ja imam plasmu LG vec 4 godine, niti jedan put nisam vidio niti da je topla, kamoli pregrijana, a radi 24 sata na dan.
Zadar je najbolji, Zadar je slavan....!
A gle, ovisi koja je plasma, meni nije pregrijana nikada pa...![]()
Zadar je najbolji, Zadar je slavan....!
Zastitis je pleksiglasom i ubacis 2 ventilatora iza da zrak cirkulira i nece ti se pregrijavat 100 %.
puno ti je bolja solucija plazma a sta se tice grijanja ne boj se, pleksiglas napravi tako da se sa live i desne strane zasarafi u zid a da sa gornje i donje strane plazma bude slobodna i nece bit nikakvih problema
a sastrane bi mogao napraviti neke rupe.
i ja dajem svoj glas za ovaj prijedlog dva posta povise.
Bookmarks