neznan,probaj ga rastavit i obrisat konektore od ekrana,ako to ne pomogne drugo neznan
Znaci evo ovako... jucer htio nesto da slikam oko pola 8 i on mi napise da je kako se zove trebam uploadat camera driver... aj nisam ja na to obraco puno paznje reko lagano cu mu ubaciti novi driver za kameru.....
ali onda negdje oko 22. sata uzeo ja mob da vidim koliko je sati a ono isto kao da je neko nesto cackao po kontrastu pa mi nesto slika na ekranu presvijetla....
nakon jedno 10-tak minuta poceo je mobitel da ludi... izbacivao mi je neke bijele linije i uklanjao ih.... zastopao....
da bi nakoon pola sata jos onda tootalno otiso kad ga upalim... jednostavno samo bijelo stoji...... bijeli onaj ekran sto ga zovu smrtni.......
telefon normalono sve radi ali ja nista ne vidim uzeo ja sinoc probao nazvat moze... nazvao sebe moze...
ali et nista nevidim...... flashao sam mu main i FS....a li nista
Ja strahujem da je mozda do displaya???? Ako da koliko to odprilike kosta?????
Jos samo da kazem otvartao
###1410989180026
neznan,probaj ga rastavit i obrisat konektore od ekrana,ako to ne pomogne drugo neznan
Moja pretpostavka flat cabel
nosio sam ga evo u servis i covjek mi trazi 150 KM za novi display.... nije ga cak ni otvorio a odma je rekao da je display... definitivno je on jer ovaj ako je netko rastavljao K750i... moze vidjeti da je u njega oaj flat sastavljen te ukoliko cak i flat ode mora se mijenjati noovi display.... tako da..... neznam planiram kupiti novi oklop i dati da mi ga promijene a onda tel. u Njemacku poslat kao pod garancijom da mi poprave jer ipak 150Km to mi je previse to je skoro 600KN... skoro pa da mogu uzet bolji tel neg ovaj...
###1410989180026
Bookmarks