Potraži na vipovim stranicama upute. Caka je da trebaš imati kernel iznad određenog (koji je izašao prije dvije godine) i trebaš ubaciti neku skripticu da ga prepozna kao modem.
Imam problem sa Option GlobeSurfer Icon uređajem... stavio sam si linux ubuntu i nigdje nemogu naci potreban driver za Icon... uzeo sam ga davno u t-comu... na njihovoj stranici nema drivera za linux, a na web stranici od uređaja nemogu dobiti podršku za soft zato sto je kupljen u t-comu.
Pa ako ima netko tko zna riješiti ovaj problem bio bi mu veoma zahvalan.
Infarkt. Ma kakav god da je od srca je :)
Potraži na vipovim stranicama upute. Caka je da trebaš imati kernel iznad određenog (koji je izašao prije dvije godine) i trebaš ubaciti neku skripticu da ga prepozna kao modem.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
jesi probo s ndiswrapperom?
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Nisam probao... ne razumijem se baš u linuxe... a moja verzija linuxa je stara 4 mjeseca... prbat cu i jedno i drugo pa vam javim. Hvala na uputama!
EDIT:
Probao sam na vip-u... ali nije isti proizvođac.
Može li malo objašnjenje kao instalirati ndiswrapper-1.49. gledao sam po njihovom forumu za pomoc ali nemogu naci nista korisno... nema nikakve korak-po-korak upute za instaliranje.
Zadnji uredio Saleee : 29-10-2007 u 12:43 Razlog: EDIT
Infarkt. Ma kakav god da je od srca je :)
Nedavno ti je izašla nova verzija Ubunta 7.10 koja ima dosta poboljšanja u odnosu na prošlu 7.04, pa pokušaj nju instalirati.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks