evo jedan program za besplatno slanje smsa.
znaci..treba skinuti sa wapa http://gsm.voipbuster.com mali java program (40-tak kb) i biti registriran na voipbuster. znaci skinete sa www.voipbuster.com njihov program, instalirate ga i registrirate se i onda ga mozete maknuti jer vam nece trebati osim ako ga ne koristite vec za voip.
pokrenete s moba onaj program koji ste skinuli, upisete username i pass i odaberete SMS i mozete napisati 160 znakova. ne podrzava vise poruka u jednoj, nego samo jednu po jednu. kad napisete poruku, dozvolite mu da se spoji preko gprs i da posalje poruku i cima ju posalje odmah se odspoji. isprobano radi na 095 i 098/099
s racuna vam nece skinuti ni LIPE. jedino je meni prvi put mlatnuo 7 kn, ali odmah su ih vratili nazad i od onda nikad nista. vec sam poslao dosta poruka tkao. jedino onaj kome saljete vam mora odgovoriti na vas broj. valjda.. zapravo nisam ni probao jel vam moze odgovoriti na ovo.
ono sto napisete kao svoj username to ce se pokazati kao posiljatelj onome kome saljete poruku.
evo nadam se da sam nekome pomogao..ako je ovo vec bilo negdje na ovome forumu, onda sorry svi.
EDIT: broj pišete u u ovom formatu jel.. 358XXXXXXXXX ili ako šaljete u drugu zemlju onaj broj za nju.

Odgovori uz citat

Bookmarks