...već ih ima troje pa on trenutno nije potreban,ali ako tko odustane,podržavam ga za zamjenu...toliko od mene...
Predlazem Inovatora za moderatora (čak se i rimuje-to mu je definitivno prvi + ) za moderatora Motorola podforuma.
Čovjek ima iskustva sa motorolama,cesto je na forumu,i zna na jednostavan nacin objasnit nesto.been there,done that
Nije sklon ni ispadima , čak ni ne reagira na provokacije provokacijom ko ja recimo
Ostale kalitete:ne pije,ne pusi,čak ni ne tuče ženu.Nema guste obrve,a nadimak mu nikako nije Suzana.
...već ih ima troje pa on trenutno nije potreban,ali ako tko odustane,podržavam ga za zamjenu...toliko od mene...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
ja predlazem prijatelja naravno za moderatora...Izvorno postao Eminem
u potpunosti se slazem, razumije se u motorole i ne vidim razlog zasto nebi postao moderator!
OK, ali kao što je gog rekao, već su tri, a pomagati može i bez moderatorskih ovlasti. Ako tko odustane ili bude smjenjen, svakako je prvi na listi čekanja.
to je rekao eminem, a ne gog![]()
![]()
![]()
![]()
@Eminem gog i ostali: Ispričavam se. To je zbog sličnih avatara (barem su meni slični) jer uopće nisam gledao tko je napisao.
Ne treba biti moderator svatko tko se u nešto kuži... Ja vjerujem da Inowator pomaže i da je vrijedan član ovog foruma, no mislim da je za sad u motoroli dovoljno moderatora... naravno, volio bih da se i moderatori motorole izjasne dal im treba uopće pomoć...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Izvorno postao Dark
hvala svima na potpori, moram priznat da na Motorolinoj rubrici samo BlueDevil aktivno sudjeluje od moderatora, čast drugoj dvojici, vjerovatno ne stignu...
ali, tko sam ja da komentiram...
ako mi se ponudi da dužnost, rado ću je se primit
molim da se moderatori motorole prvenstveno izjasne o ovom prijedlogu, je li im potrebno još netko ili je tamo sve u redu. činjenica je da ne primjećujem 'playera' baš često, za ihaladina nisam ziher... javite.
a da uptrjebimo demokratiu?
baci brate poll pa da vidimo...ne,zezam se..adj nek se izjasni sadasnji moderatori Motorole.
dabome da netreba bit svako ko se u nesto kuzi,pa di bi ja onda stigo bit moderator cjelog foruma
loool
Također ko ostala ekipa...smatram da bi Inovator bio dobar za moderatora motorole(iskreno da kažem ja sam i mislio da je moderator lol!! 8)
Leek se dosta kuži...trudi se....i posta! i čak mislim da dosta vremena provodi na forumu zbog toga ne vidim razlog što ga nebi stavili za moderatora.
mama ti sestra!
.........potpisujemIzvorno postao whiteboy
![]()
Evo i mene...
Dakle, Inovator je fakat često gore, pomaže, trudi se...sve što je pozitivno rečeno, stoji.
Opet, s druge strane, trojica nas je već tamo.
Then again, ne mogu reći da viđam previše kolege. Vjerujem da mi je prednost radno mjesto, pa sam barem) 8 sati dnevno online na poslu, plus još doma.
A s treće strane, sad me neće biti 2 tjedna, počevši od sutra (nedjelja). Pa ćemo vidjet kako živi Rola bez mene, al mislim da bi Inovator dobro došao.
NHF anyone!
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
TNXIzvorno postao BlueDevil
sad sve čini se ovisi o volji onih viših....
nego, znam da je danas bila izborna šutnja, no kad ja mogu očekivat final decision!?
Zadnji uredio Inovator : 16-01-2005 u 00:04
I resign, Inovatora moze da moderira umjesto mene...
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Onda je rješeno, zar ne? BD treba pomoć, P4E odlazi, Inovator je po vama dobar, a još uz to čovjek i želi pomoći, što se mene tiče![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
eto, hvala playeru...
napravit ću zamjenu, obzirom da se p4e više preselio u igre otkako su bluedevil i ihaladin preuzeli motorolu... inovator će dobiti priliku za motorolu, ako nastavi ovako često biti na forumu i istim tempom pomagati i donositi novosti, motorola ima potencijala da se razvije do razine siemensa.
Bookmarks