Što se tiće SX1, pa, neznam, ja nemam nekih većih žalbi na njega, osim što neke aplikacije znaju zezati mob, ali to je slučaj i kod drugih symbiana...
Dobar Jutar Svima!
Moj SL je još uvijek živ & kicking:-)
U skorije vrijeme bi trebao do nekog casha pa se predomišljam da li da uzmem sx1 tj. da li je sve što se od njega očekivalo - vidim da ga neki od vas imaju i da cijene padaju pa je svaki komentar dobrodošao.
Zadnji uredio Sljaka : 01-06-2004 u 20:57
Što se tiće SX1, pa, neznam, ja nemam nekih većih žalbi na njega, osim što neke aplikacije znaju zezati mob, ali to je slučaj i kod drugih symbiana...
Zadnji uredio Sljaka : 01-06-2004 u 20:59
maraschino - PTICICA
Reci da li ima korisnijih(ako ne free, po bar pristupacnim cijenama) proggy-a za sx1 (tipa riječnika za sl i slično)
Zahvaljujem!
Zadnji uredio Sljaka : 01-06-2004 u 21:01
Imaš jako puno programa za symbian, koji mogu bit vrlo korisni, a za većinu ima i crack, pa ih onda bez ograničenja možeš koristit bez plačanja.Meni su recimo od nekako najkorisnijih znanstveni kalkulator, hrvatsko - engleski rječnik, word i pdf preglednik, al ima ih još puno...
potpisujemPoslao: Gen Mo'Kai
Imaš jako puno programa za symbian, koji mogu bit vrlo korisni, a za većinu ima i crack, pa ih onda bez ograničenja možeš koristit bez plačanja.Meni su recimo od nekako najkorisnijih znanstveni kalkulator, hrvatsko - engleski rječnik, word i pdf preglednik, al ima ih još puno...
![]()
imas brdo besplatnih i krekiranih programa na www.aivanet.com
maraschino - PTICICA
@Svi Tema i postovi su promijenjeni jer se niste pridržavali pravila.
Šljaka
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
@Shljaka - je kriv sam - apology:-)
@ostatak - hvala na savjetima - tome sam se i nadao - javim novosti.
Bookmarks