Jesi instalirala nekave nove drivere? Meni se to pojavljivalo kada sam htio instalirati drivere za modem, ili kada sam nešto sa driverima zeznio oko CDroma pa sam jedva to oklonio.
Jesi instalirala nekave nove drivere? Meni se to pojavljivalo kada sam htio instalirati drivere za modem, ili kada sam nešto sa driverima zeznio oko CDroma pa sam jedva to oklonio.
meni se to dogada kad mi se pregrije komp......mozda pokrenes neki program koji je previse za tvoju konfiguraciju pa se sruši.......
....DULCE ET DECORUM EST PRO PATRIA MORI....
Samo ludak prkosi jacima od sebe i izlazi kao pobjednik!
Bit' ce da je BIOS na maticnoj otisao.
Odi u servis da ti zamijene BIOS, to ti nije skupo...
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
to ti se događa zbog pada memorije
A da nisi na oba svoja kompa instalirala neke sugave windoze ili nekakav isto tako sugav program,pa da ti je poj*** oba stroja...?
instalirala oblivion.... komp je ok, ali lap je cijeli otiso u k... nema ni jednog device managera, ne radi ni sound, ne prepoznaje nijedan disk, katastrofa... maknula sam igru ali ocito ne na vrijeme, danas rusim sustav...
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
Meni se to događalo na poslu zbog wireles adaptera, odnosno zbog njegovih drivera. Deinstalirao i ponovo inst drivere i sve ok.
Može biti i da ti disk lagano odlazi, a može biti i do memorije ili jednotavno igrica ili driver.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
ma ne odlazi, novi je lap, ima pola godine....
stavila sam recovery, sve ispocetka, sad je ko suza....
samo ko ce sad sve ono opet trazit i instalirat![]()
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
e cuj zato postoji norton ghost...snjime image i svaki puta kad se tak nekaj desi samo restore...![]()
![]()
You Hack me!
We Hack you! by cafe.mobil team
Bookmarks