stavi password na administrator account. jer ocito tak radi.
osim ak nema neki boot cd sa kojim moze skrsiti pass.
Sta da uradim na Win XP da onemogucim da mi neko napravi nivi acount na racunalu,jer moj acount je zasticen lozinkom????
Naime,sin mi ide na informatiku 7 razred pa je od nekih svojih starijih prijatelja hakera saznao nacin kako da to uradi sto mu ja ne dozvoljavamjer ima svoje racunalo!!!!
stavi password na administrator account. jer ocito tak radi.
osim ak nema neki boot cd sa kojim moze skrsiti pass.
hirens boot je takav program koji se boota na početku i miče password admina.
sad neznam miče li neki zaštitni program. instaliraj neki program gdje moraš pri paljenju ( znači kad odabereš svoj accoun, upišeš admin password i počnu se dizat) upisat pass.
Imas u ovomjesecnom BUG-u naslov Roditeljski nadzor, pa si procitaj malo...![]()
zakaj se zaj****** sam bubni šifru u bios...![]()
![]()
![]()
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Ja na informatici provaljujem u administratorski account preko safe moda i samo napravim novi account da bi mogo instalirati programe koje ocu i skidati multimediju.
Vjerovatno je to nacin..
Zadar je najbolji, Zadar je slavan....!
Ne nego skidanje baterije na ploci na par minuta...
FORD FOCUS RS500
I like it!
Pa ljudi..... nemate šanse zaštiti računalo od upada, ako netko ima pristup na komp. Nešto je već opisano, al ja ću sažet to malo....
1) BIOS Password - skinite bateriju biosa na par sek.... ako to nekim slučajem ne radi (a meni je uvijek radilo), imate negdje jumper na ploči CLR_CMOS, to će raditi sigurno
2) WIN XP account - prilikom podizanja sustava pritišćite tipku F8, zatim odaberete Safe Mode.... Kad se podignu windowsi -
*** u daljnjem tekstu uglate zagrade su oznaka za proizvoljan upis - nemojte ih upisivati
- Start > Run
- upišite: cmd pa Enter
- upišite: net user [ime] [password] /add
- upišite: net localgroup administrators [ime] /add
... upravo je stvoren novi administrator - restartajte komp i uđite sa svojim novostvorenim accountom
... kad završite s radom i ne želite da itko vidi da ste napravili svoj account
- Start > Run > cmd
- net user [ime] /delete
3) nekim ste slučajem zaboravili svoj password> Safe Mode > cmd >
- net users (da bi ste vidjeli točno ime korisnika)
- net user [ime korisnika] *
- upišite password i to je to
(`'·.¸(`'·.¸ ~ ¸.·'´)¸.·'´)
«´·.¸¸ dane2006 ¸¸.·`»
(¸.·'´(¸.·'´ ~ `'·.¸)`'·.¸)
Bookmarks