a) tune up utillities 2007 (javi ak ne nades crack , ja imam) i onda ides na one click maintence ....
b) reinstalirat drivere od graficke
c) plakat
![]()
Ljudi molim vas veliku pomoć! Skinula sam igricu i svaki puta kada je pokusam pokrenuti,pojavi mi se plavi ekran na kojem pise da mi nesto nije u redu sa sistemom,hardom ili BIOSOM i zablokira mi laptop.Ne razumijem zasto mi se to pojavljuje?Sve ostale igrice funkcioniraju normalno,harda imam dosta a nedavno sam instalirala windowse ponovno. Nakon sto sam je instalirala prvi puta,kada sam vidjela da ne zeli pokrenuti igricu,probala sam sa skidanjem svih zivih update-ova ali nista nije pomoglo.Ako ima koja dobra dusa (ili vise njih) koja bi mi pomogla oko ovoga bila bi veoma zahvalna,jer cu lagano poludjeti!Hvala unaprijed
![]()
a) tune up utillities 2007 (javi ak ne nades crack , ja imam) i onda ides na one click maintence ....
b) reinstalirat drivere od graficke
c) plakat
![]()
Dal si ju probala reinstalirati?
Plavi ekran se pojavljuje prilikom samog ulaska u igru, prije igre imaš konfiguracijski prozor. Klikni "Configure" i nači ćeš opciju "Safe mode". To upali i probaj pokrenut igru.
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
ILI... ako imas atievu graficku a ne nVidijinu mogao bi i tu bit problem jer je igra stvorena za nVidiju mislim i ja imam ati radeon fx5500 pa mi zna bit isto plavi ekran al se poslije makne neznam akko tebi ako ti se makne ne placi
Design creates culture. Culture shapes values. Values determine the future.Robert L. Peters
Bookmarks