vjerovatno je problem sa windovsima jer ja far cry igram na
AMD athlon 1.6
nVidia GeForce 4 mx 4000
768Mb rama ddr , (512+256)
na rezoluciji od 1280x800 .... to zato jer monitor nemoze vise .......
Ovako instalirao sam far cry (na moj drugi komp imam ih dva onaj jaci) i taj komp ima: intel core 2 duo 2.66ghz, graficka 8600gts 512 mb ddr3, 2 gb rama ddr3, 320 gb seagate sataII hdd...i meni igra bloka na 1024x768...cudim se jer pise da je opti. zahtjevi 3.00ghz intel pentium iv, 256 grafa, 1gb rama, pa zato neznam koji je problem. Usput komp je star samo 2 tjedna...![]()
Zadnji uredio yo_people : 29-09-2007 u 21:32
Design creates culture. Culture shapes values. Values determine the future.Robert L. Peters
vjerovatno je problem sa windovsima jer ja far cry igram na
AMD athlon 1.6
nVidia GeForce 4 mx 4000
768Mb rama ddr , (512+256)
na rezoluciji od 1280x800 .... to zato jer monitor nemoze vise .......
neznam imam xp sp 2
Design creates culture. Culture shapes values. Values determine the future.Robert L. Peters
neznam oce pomoc al da ih probas reinstalirat ? ali ne te .. moze isto xp pro sp2 al ne ove koje sad imas .. nabavi neke druge ..... ja sam imo takvih problema ... sa windowsima ..... instaliro winse koji frendu radei sad mi radi ...
btw nisu mi htijeli pokrenut premiere .... uvjek plavi ekran .... cak i kad sam ih ponovno instaliro ... i onda sam to rijesio na gore navedeni nacin ^^^^^^
sta je najbolje to je orig. sp 2 hehe. vidjet cu za torrente
sry svima far cry 2 ne 1
naso dva nova torrenta instaliro prvi igru opet isto instalito drugi opet isto pa sta je problem
I Far Cry 2 je u pitanju
Zadnji uredio flOoKi : 01-10-2007 u 15:22
far cry 2, ne mislim da je to izašlo, nisam siguran, ali ako je, mislim da bi ti i trebalo zapinjat
weird!!
...plug it in my soul, I'm a renegade riot gettin' out of control, I'm a keepin' it alive, and continue to be, flying like an eagle to my destiny...
tocno, far cry 2 nije jos izasao (release date je druga cetvrtina 2008! ) tako da ti nikako nisi mogao skinuti to. navjerojatnije si naisao na fake (lazni) torrent a takvih je nazalost mnogo.
![]()
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Bookmarks