Pred nekoliko dana su se pojavile fotografije novog SonyEricsson telefona kodnog imena Layla, a pretpostavlja se da bi to trebao biti nasljednik P900, tj P910.
Slika sve govori.
Mislim da fotografije nisu "Made in photoshop" i da je mob OK.![]()
Pred nekoliko dana su se pojavile fotografije novog SonyEricsson telefona kodnog imena Layla, a pretpostavlja se da bi to trebao biti nasljednik P900, tj P910.
Slika sve govori.
Mislim da fotografije nisu "Made in photoshop" i da je mob OK.![]()
Nije baš. Ako pogledaš drugu sliku u drugom redu primjetit ćeš da ima cijelu QWERTY tipkovnicu.
meni to ipak izgleda kao ps, a i teško da bi postojala tipkovnica s druge strane poklopca koji se može skidati. ali vidjet ćemo.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Kak mislis ´isto kao i sa T 610´? Kao njemu je pala prodaja...?Poslao: cyberphere
Ništa posebno. Očito je pala prodaja P900 pa izdaju potpuno isti model samo pod drugim nazivom da bi povećali prodaju. Ista stvar kao i sa T610 i T630![]()
´Ko prije umre, duze je mrtav!
Mozda zbog kolekcionara ili zbog filozofa poput tebe da bi mogli solit pamet okolo (ha, ha.. ) Salim se. Pa vjerojatno je stvar marketinga i imagea tvrtke.Poslao: cyberphere
Pa očito je nešto bilo. Zašto bi onda izdali potpuno isti mobitel sa drugom maskom i drugim nazivom?
mozda jesu. mob je ok. ali znam da ga nikad ne bih drzao u rukama ili ga uopce imao
Mislis T 610? Zasto? Ja ga imam i jako sam zadovoljan.
T610 se i danas prodaje više nego neki novi mobovi, a T630 je ipak malo drukčiji (poboljšan zaslon, mobilni ICQ...).
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
UPDATE: evo novih informacija: P910i je upravo najavljen! Neke razlike u odnosu na P900: qwetry tipkovnica s unutarnje strane polopca (kako li sam bio u krivu), poboljšan e-mail, unutarnja mem povećana sa 16 na 64 MB, podržane MS kartice do 1 GB! Zaslon sada ima 262000 boja. Symbian je ostao 7.0, što znači (najveći) izbor od oko 600 programa za ovaj telefon.
Više o njemu i o drugim novim SE-ovima ovdje
Malo razočaravajuča činjenica da ima samo 0,3Mpix kameru, a već je i na P900 trebala biti 1MPix.
@cyberphere: sad se lijepo ispričaj svim SE-ovcima... zato kaj si sumnjao u SE!![]()
bolje bit mrtav pijan nego pijan mrtav.
Poslao: Dark
Malo razočaravajuča činjenica da ima samo 0,3Mpix kameru, a već je i na P900 trebala biti 1MPix.
Baš! Kolika je gromada mogli su u njega staviti ne samo 1 megapixelnu, već 2 megapixelnu kameru. Neki mi potezi nekih tvrtki nisu najjasniji.
Hmm... Ajd ima većih promjena u odnosu an predhodnika, no osobno ja ne bih mijenjao još svoj P900...
Napokon da su sredili memoriju, pa se može još bolje koristiti ako MP3 player (1 GB = oko 250-300 pjesama); također još bolja tipkovnica (iako se ja uopće ne žalim na ovu u P900 :-))
262000 boja na zaslonu je ok. (više ni ne treba, jer sa samo 65536 nije falilo - osim ako je slika imala jako puno boja istih tonova). Samo kolika je rezolucija ekrana ?(meni jako bitno),
Jer da i P800, P900 i P910 imaju istu bilo bi razočaravajuće... 320x208 je odlično, ali još uvijek su te pixele malo prekrupne u oku. :-)
I još jedna bitna stvar... el ima brži procesor? Ovaj od P900 je malo prespor ako hoćeš stavit filmić sa rezom od 320x208, boljim zvukom i kvalitetom slike...
Moram te ražalostiti da je reza ekrana ista, ali bi trebao biti kvalitetniji. Neznam kakav procesor ima P900, ali P910i ima 156MHz.
A el se može ta nova tipkovnica staviti na P900? Mislim, od P900 se može skinuti, pa...![]()
Bookmarks