Bolja mi je grafička na Asusu i tamo je Turion koji je za prijenosnike pa manje troši.... Ja bi Asusa
Ljudi šta mislite koji laptop je bolji ?
http://www.mikronis.hr/shop/item.asp...=5381&catid=19
(kakav je ovaj sempron?)
http://www.mikronis.hr/shop/item.asp...5867&catid=184
Koji bilo!
Bolja mi je grafička na Asusu i tamo je Turion koji je za prijenosnike pa manje troši.... Ja bi Asusa
....
Unatoč tome što ASUS ima slabiju grafičku karticu, na ovakom rangu laptopa nebi nju ni gledao...
onda ostaje pitanje sljedećeg:
HP pokušava predstaviti multimedijalni laptop, ali kiksa što u njega stavlja semprona koji nešto više troši te vuče sa svojom ponudom na laptop koji je zapravo replacement desktop office računala...
zbog procesora je tu i jača baterija koja onda podebljava izgleda laptopa i čini ga težim.
Asus je ovdje predstavio svoj laptop kao multimedijalni i sve njegove osobine su take: tanji, lakši, proširiv dodacima, kristalni shine ekran, kamera, procesor jače snage i manje potrošnje....
jedina zamjerka kod ASUS laptopa mi je veličina HDDa, no i da ima još manji hdd, slabije perfomanse, definitivno bi se odlučio za Asusa samo iz jednog razloga, a to je da ima 24 mjesečnu garanciju...
1 godišnja garancija ( produljenje garancije ) inače kod HPa košta preko 1000 kuna, što je ovdje veliki plus...
Istina je da je HP čvrst laptop ( kučište ), no ovo je low end klasa laptopa tako da u njoj ovaj asus i hp po kvaliteti izrade stoje jedan uz drugog...
za dodak: Asus je ljepši
moj decko je kupio ovaj HPov i super je zadovoljan...on nije neki zahtjevan korisnik ni nista, tako da za njegove potrebe lap je i predobar...igra neke igrice na njemu i idu dobro, bez stekanja...ovisi sto trazis kod laptopa, odnosno za sto ti treba...ja se ne kuzim u laptope ko krompirko, pa ti ne mogu s te strane reci koji da uzmes, ali mogu ti reci da sam radila na ovom HPovom, vrlo je brz...tako da, ukoliko se odlucis za ovaj model, neces pozaliti..
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Ljudi hvala na pomoći, vjerojatno ću uzeti asusa, ako ništa ima garanciju dvije godine.
Koji bilo!
Ako ti nije problem izvuči još 700 kn onda ti je najbolja kombinacija HP 6715b sa Turionom TL58, 1GB RAMA (u jednom slotu), 160 GB diska i brdo opreme (WiFi, Card reader, Čitač otiska, BT, Torba) za 5500 kn
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Bookmarks