Jačina zvuka ti zavisi o sluškama,makar čisto sumnjam u npr. 50% veću glasnoću. Konverter mora raditi na njoj jer koristi PopPort,koji je univerzalan za sve Nokia telefone osim najnovijih koji se lagano prebacuju na miniUSB
imam mob oko 2 mjeseca i odmah sam primjetila da mi slušalice koje su došle s njim nisu dosta jake![]()
i evo,sad mi je desna počela krčiti zbog konstantnog slušanja na 10![]()
zanima me sad,ak kupim onaj konverter za obične slušalice(philipsove obične one),hoće li zvuk biti iste jačine ko i na ovim nokijinim slušalicama,ili će se čuti bolje?postoji li mogućnost da mi taj konverter neće biti dobar za moju nokiju,iako kupim onaj za sve nokia telefone?
Jačina zvuka ti zavisi o sluškama,makar čisto sumnjam u npr. 50% veću glasnoću. Konverter mora raditi na njoj jer koristi PopPort,koji je univerzalan za sve Nokia telefone osim najnovijih koji se lagano prebacuju na miniUSB
a di toga ima za nabaviti jeftino?![]()
Probaj u oglasnicima,crazy shopu i sl.,netko to mora imati. To je to. Dobije se uz neke telefone,a ljudima možda ne treba pa daju jeftino samo da se riješe. Ako ne nađeš nigdje,ima u Mobisu,ali su oni najskuplji.
Evo ima ovdje:
http://www.crazy-shop.com/artikl.asp...ma-za-mobitele
Jedino što piše: "Nije stereo".
Bookmarks