Nek se svi jave s problemima s bs-c81
Nek se svi jave s problemima s bs-c81
Design creates culture. Culture shapes values. Values determine the future.Robert L. Peters
imam ga ja pol godine i jedini problem sam imo da mi se mob znao zblokirat kad sam čito/piso poruku al to sam riješio master resetom. inače ništa drugo(čak sam ga i vodom polio i još uvijek radi ko urica)
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Ja to s vodom nikada ne bi radio ali meni se zna sblokirat i počne se gasiti u crtama to zna biti dok slušam neku zahtjevnu muziku ili igram igru
Design creates culture. Culture shapes values. Values determine the future.Robert L. Peters
Meni je najveći problem predstavljao nekvalitetni materijal od kojeg je maska napravljena.
Taj materijal je meni počeo škripiti dolje kod mmc-a a priznajem c81 je super mob ali nekvalitetno rađen sve je krhko unutra zna blokirat zvučnik se sjebao...
Kako ti zvučnik ne radi?
Šta si sjedio na mobitelu?
He, who laughs last, laughs best. He who laughs at Chuck Norris … dies.
kak se radi master reset i jel fakat pomogne, jer i mene zezaju poruke a ostalo je ok?!
Ne nisam sjedel na njemu ne znam kaj je najedanput je počeo prekidati.![]()
A master reset ti se radi valjda tak da formatiraš i mmc i mem.telefona i da sve vratiš na tvor. postavke
E da vas pitam kako se na bs c81 može sinkronizirati putem mpm-a i kak more biti modem i to
Ja imam jedan banalan problem...
Kada pokrenem igru "Zelda mobile" ( http://zeldamobile.gorthwogh.net/ ), nakon minutu-dvije igranja ugasi mi se mob... A to je jedina igra koja me zapravo zanima da ju igram na mobu... Da li je netko probao tu igri na C81 i da li mu radi normalno?
okvir na maski mi je razderan,volio bi kad bi znao di ima za kupit okvir za masku,inače maska mi je ok,ali okvir mi je razderan
ja imam problem oko otvaranja pjesme koje sam prebacio preko bluetoota
kad pokrenem opciju otvoriti pojavi se upzorenje Nema aplikacije za otvaranje datoteke.Ako može pomoć!
Jesi možda pokretao kakav Java media player? Ako jesi probaj sa vađenjem baterije i vraćanjem natrag. Ili ako to ne pomogne resetiraj ga na tvorničke postavke.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
A koliko imaš još slobodne memorije?(na mobitelu,ne na kartici)
He, who laughs last, laughs best. He who laughs at Chuck Norris … dies.
Kupil mmc od gige i još imam 746 mb na mmc a na mob 10 mb
mobitel je smece...
gasi se..onak u tragovima..
bio na servisu, softvare promjenili, malo je bolje ali i dalje je spor, zblokira se i sl.
maska pukla, jer sam ga stavila u dzep jednom..
ekran koji put skroz pobijeli i nemrem nista s njim nego moram vadit bateriju..
cesto mi neda da udem u mmc, nego mi pise da se dogodila greska i da su svi podatci izbrisani (nakon 10min proradi i sve je tu)
koji put se melodija zvona promijeni sama od sebe
treba mu uzasno dugo da slike ucita
itd, itd, itd....
jedva cekam da ga se rjesim...mrzim taj mobitel..
Bookmarks