Nebi rekao da može kada se ugasi!
Jesi siguran da ta računala kako ti kažeš nisu bila u STAND BY mode umjesto ugašena totalno.
A čemu bi ti to uopče bilo korisno??
Znaci zanima me kako nastimati da mi lampica tamo gdje je num lock i ono svijetli i nakon sto se racunar ugasi???
Mislim da znate na sta mislim... vidjao sam to na mnogim racunarima a ja jednostavno ne znam kako to ide...
###1410989180026
Nebi rekao da može kada se ugasi!
Jesi siguran da ta računala kako ti kažeš nisu bila u STAND BY mode umjesto ugašena totalno.
A čemu bi ti to uopče bilo korisno??
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Sjećaš li se dal je ta tipkovnica bila spojena preko USB-a ili PS/2 porta? USB ti ne dovodi struju ako je komp ugašen dok PS/2 to radi. Sjećam se da mi je neka šminka dioda nekad na mišu svijetlila dok je komp bio ugašen, živciralo me pa sam je precvikao, ali za tipkovnicu se ne sjećam..
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Kod mene nemre vratit ni iz S3, kamoli upalit. :/
Mora bit ps2.
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
joj sad se točno ne sječam al mislim da ima opcija u biosu za to....
A KAJ SAD TI GLEDAS�
ima, al ne za usb tipkovnicu, bar u AMI biosu
ja samo znam da kad ugasim komp ostane mi svetlit cjela tipkovnica i mis.I to gasim na prekidacu na kompu .![]()
ovako ja imam dvije tastature spojene na PC--- jedna je bezzicna i spojena je preko onog adaptera u usb i mis je isto tako bezzicni a on je takodjer spojen u onaj utor za njeg... a ova druga tastatura mi je spojena u onaj takodjer utor za tastaturu... mislim da se to zove PS/2ja bi zelio nastimati da mi rade lampice na ovoj sto nije bezzicna ako je ikako moguce...AMI bios... to mi nesto zvuci poznato... da to nisu slucajno one dvije vrste biosa... ona jedna ima onih negdje oko desetak kao pojmova koji vode dalje...pet na lijevoj pet na desnoj strani...a ona druga ima nesto poput kartica na pocetku slike??? je li to ili sam pobrkao???@lilida li znas kako se to moze nastimati baj d vej i u mene se upali ona lampica od misa... al to kad je ja aktiviram nekim dugmetom na misu... al to je zato sto mis radi na baterije...Da li neko zna kako se to moze nastimati... ne znam da li ce sta pomoci ali maticna ploca je u mene Asus p3b-f...po meni je logicki da to ima veze sa maticnomQUOTE - Kod mene nemre vratit ni iz S3Kod mene nemre vratit ni iz S3A sta je to S3???
###1410989180026
Ne vjerujem da ces to moci namjestiti, jer ti je spojeno preko usb adaptera. Ali i ne vidim razlog zasto bi to htio, jer imas tipkovnicu i mis na baterije pa bi ti se samo trosile bezveze.
nemam pojma ,tak je bilo kad sam ga kupila.Gasi se i pali na prekidacu na zadnjem djelu kompa.
ja nemam prekidaca... to mora imat veze sa biosom
###1410989180026
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Večini ploča se to namješta na jumpere. Posebno za PS/2, a posebno za USB (meni čak posebno za 2 i posebno za druga 2 USB priključka).
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
da li znas kako bi to kod mene izgledalo... sta bi se trebalo napravit?
###1410989180026
pa neznam sta vise da kazemm...bio sam ja to jednom nastimo dok sam imo prob sa maticnom ali nemam blage kako znam da sam ugasio pc a to je svijetlilo...
u mene je maticna takodjer postara Asus p3b-f veoma stara
###1410989180026
ne kuzim se u to , al brijem da se to da nekako sredit, jer kako bi recimo upalio komp na tipkovnicu (ima opcija u biosu, bar kod mene) , ako nema struje u njoj. meni isto ne svijetle ledice dok je komp ugasen.
"Tko pocne trcati za srecom, uvidjet ce da ona od njega bjezi." - H.E.Fosdick
pa jesi probo upalit prek usb tipkovnice?
Kod mene je to Wake-up function support jumper, a na ploči je označen sa KBPWR1 za PS/2 te USBPWR1 i USBPWR2 za USB-ove.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
nisam probao zato jer sam odustao dok sam procitqao u manualu da se nemoze uaplit preko tipke na kucistu ako je upaljena ta opcija, a to mi je glupo jer znaju i drugi koristit ovaj komp pa onda nece znat upalit (stari,klinci....).
ma imaju neki jumperi isto , al neda mi se sad ic gledat sheme a jos manje raskapat komp.
ma mora se dat to slozit kako mis spojen na ps2 port svijetli i dok je komp ugasen, tako mora se i ovo dat slozit.
"Tko pocne trcati za srecom, uvidjet ce da ona od njega bjezi." - H.E.Fosdick
misilim da vam je to sve do matične, nema to veze USB i PS2 portovi samo ako matična podržava, znam matične koje daju napon na USB dok je komp zgašen i koje daju na PS2 portove napon kad je komp zgašen...
|\/|0T0r0La
ev sad sam dobio odgovor na pcekspertu treba poredat jumpere za PS/2 na voltazu od 5v pa ce radit
###1410989180026
Bookmarks