Pa moglo bi biti da je do verzije sw![]()
jednom se cak par puta dnevno ugasio... mob star preko godinu dana..
uglavnom...recimo bude na stolu, ja dodjem po njeg, uzmem, on ugasen..i tak svaki put...do kraja se ugasi i moram ga upalit, znaci nije problem da se ugasi pa upali, neg se ugasi... s tim da baterija nije ispraznjena.
software R1BC002.... ak neko zna u cem je problem... nek napise
tnx![]()
Pa moglo bi biti da je do verzije sw![]()
ZTE Blade, Gen2, CM7 2.3.5 n148
al nije bilo nikad ni jednog jedinog problema s tim mobitelom.. sad nakon godinu i nes poceo pravit probleme ....![]()
nitko ne zna sta bi moglo biti? ae dor![]()
Izgleda da ne, ali probaj ipak staviti noviji software gore.
Cesto to pomogne, koliko god to bilo nelogicno.
Ako nije to, onda su mozda neki kontakti malo oksidirali i vise ne "drze". Pogledaj za pocetak kontakte baterije i po potrebi ih ocisti.
Ako nije ni to... E onda ne znam.![]()
oke, vidjet cu sto cu ucinit s njimtnx
Ma to se sigurno baterija pomjera i meni se to desavalo ja sam stavio malo papira pod bateriju da je ucvrstim i sad se ne gasi....![]()
Hmm...ja bi reko da samo moras kupit novu bateriju... ja sam imo problem da mi se isto poceo gasit,al sad,prije 10dana sam kupio bateriju,i sve radi normalno (al moj mob se malo smocio..heh...baterija mu se okupala
)
Mogo bi ti biti problem u SW. imao sam k750i i gasio mi je se par puta.. odnosno on se restarta i samo bljeska.. i moram izvadit bateriju i ponovo ga upalit. i meni to islo na zivce i ja njemu promjenim sw i stavim od w800i.. i sada mi radi savrseno.. prvo pogledaj to s baterijom.. ili je stavi u neki drugi mob, ako znas nekog frenda koji ima isti pa nek on vidi.. ili vidi s softwerom.. tako da.. ja mislim da su jedino te dvije mogucnosti.. da bi otklonio kvar
Živi kao da ti je svaki dan posljednji
meni se isto gasio do nekidan sony k610...otkad mi je isapo na pod dobrano napukao display ima par crtica...odtad radis sve super
Covjek, kako bi dobio nesto, zauzvrat mora dati nesto jednake vrijednosti", olitiga "ne dobijes nesto za nista".
preko -seusa ga update i trbalo bi riješti problem
★★★★★
nije mi se od zadnjeg posta ugasio
pa pop'zdit cu s njim..
sad cu vidit opet koliko ce ovako.
ipak ti proflesaj sw - desavalo se i meni; al nakon sto sam novi sw stavio rijesio sam problem; cudno al i meni se poceo gasit nakon godinu dana
###1410989180026
Bookmarks