Trebam preporuku preklopnog mobitela. Bitno je da ima 2 Mgpixela kameru i da je tanak,ne više od 17-18 mm. Cijena ne smije biti previsoka (nov mob. ne polovan).
Hvala.
Trebam preporuku preklopnog mobitela. Bitno je da ima 2 Mgpixela kameru i da je tanak,ne više od 17-18 mm. Cijena ne smije biti previsoka (nov mob. ne polovan).
Hvala.
hm dali kupujes u oglasniku ili u trgovini.....ak kupujes u oglasniku pogledaj samsunga e780...http://www.gsmarena.com/samsung_e780-1617.php
preporucio bih Samsung D830.nekoliko sam ga puta koristio nakratko i mogu reci da je prilicno dobar.ima dobru kameru,jako je tanak,a najvise me se dojmio fantastican ekran.![]()
@sonyck,kupujem novoga,ne iz oglasnika. btw. svi se Samsunzi mogu kupiti u Wondertradea?
@zerobravo - EF81 mi je bio prvi izbor,ali nabaviti ef81 je nemoguće
@vepar - jako dobar mob.![]()
I ja sam isto za Samsung D830! Tanak, vrhunski ekran, dobro izgleda...
Ja sam za D830.....![]()
nokia n76 i neces pogrijesiti
NOKIA JE ZAKON
Danas sam vidio N76,preskup mi je i prevelik je,ogroman.
@pbreaker - da mogu,odmah bih sad svoju N73 mijenjao za EF81 (uz doplatu naravno),ali mislim da je praktički nemoguće naći EF81. U T-mobile,Vipu ili Tele 2 ga nema,a u oglasnicima rijetko,jaaaako rijetko...
Mob do max. 2000 -2500 kn,naravno,novi iz dućana.
[QUOTE=THE NO;665259]Danas sam vidio N76,preskup mi je i prevelik je,ogroman.
i meni je u pocetku bio prevelis(sirok)ali navikao sam na njega,moja preporuka
NOKIA JE ZAKON
BS EF81 odličan je mob s izgledom i specifikacijama a i ima sve što tražiš! stoga zero potpisujem! negdje ga ima za nabaviti sigurno
btw do koliko love kupuješ mob?
★★★★★
ako mozes pronaci D830 svakako razmisli.N76 je mozda bolji,ali i daleko skuplji.![]()
N76 strašno izgleda mada ga nisam vidio u živo. Ako ne on onda D830...![]()
[QUOTE=Night Rider;665458]N76 strašno izgleda mada ga nisam vidio u živo. Ako ne on onda D830...[/QUO
n76 kad ga stavis na stol u kaficu nema osobe koja ga nece pogledati i pozeliti uzeti u ruke,samo sta me najvise iritira ostaju packe od prstiju na vanjskome zaslonu
NOKIA JE ZAKON
ef81 je jedan od najkvalitenijih mobova koje sam ja imao,ali soft je ispod svake razine shvačanja dobroga...moto v8,znam da je ima na crno za 2500kn...
a od druih preklopa,ne znam...6131 je fenomenalan odabir za budget mob..n76-loša ,loša izrada...-to nikako..
eventualno neki samsung...d830 bi možda bio sasvim ok izbor...
radi kaj hočeš ali i ja preporučam n76....
samsung x460--samsung d-600--nokia 6288--n73--n91me-v630i-6288-lg ku990, s.e g700-lg kf750 + hp ipaq 114
mozda novi u300,tanak,super ekran...
Bookmarks