Stavio sam fw10 na sx1. Zanima me ( možda glupo i naivno pitanje) jel night shot radi automatski ili na neki drugi način tj. treba li pritisnuti neku tipku da se pokrene jer u settigsu nemam nikakvu opciju za night shot.
Stavio sam fw10 na sx1. Zanima me ( možda glupo i naivno pitanje) jel night shot radi automatski ili na neki drugi način tj. treba li pritisnuti neku tipku da se pokrene jer u settigsu nemam nikakvu opciju za night shot.
Ja neznam točno jer nemam sx1, al prema nekim stvarima koje sam ročitao, sx1 nema posebno night shot, nego je novim softwareom poboljšano snimanje u noćnim uvjetima, znači malo je bolja kvaliteta slike.
Koliko sam ja skužio, night shot se sam aktivira pri slabijoj svjetlosti. Nekad se aktivira i pri dobroj osvjetljenosti, ali onda bi trebalo kameru okrenuti prema svjetlu da bi se night shot isključio. I mislim da nema u settingsima posebana postavka.
mislim da se to automatski uključi, jer mob želi napravit što kvalitetniju sliku![]()
da. samo se ukljuci pri slabijoj svjetlosti. Ne mozes slikati u potpunom mraku, ali kad je svjetlost jako slaba, onda se ukljuci night shot i slika ispadne dosta svjetla.
maraschino - PTICICA
na st60 se uključuje i isključuje pomoću tipke * kad je kamera u aktivnom stanju ili se podesi u postavkama. probaj, mobiteli su vrlo slični dušama![]()
Ne, to ne vrijedi za SX1. Jedniostavno kad se kamera uperi prema tamnijem prostoru, aktivira se noćno snimanje i slika se sama posvijetli.
Bookmarks