ovako mob nema ništa a ni ne dojde bog zna kaj tako za tu lovu nemreš nikaj bolje naći možda ti se bolje isplati uzeti sagema my401c ili Nokiu 2610! sgem ima dosta mogućnosti a u biti nužno zlo a nokia je pun pogodak za tu lovu brza,jeftina,mala
Potaknut ponudom iz T-mobile, voleo bih cuti neke dojmove o doticnom telefonu, hvala!
http://www.t-mobile.hr/1/10-30-01-10...p?sifra=SAC170
![]()
Zadnji uredio Rusta : 02-09-2007 u 19:04
ovako mob nema ništa a ni ne dojde bog zna kaj tako za tu lovu nemreš nikaj bolje naći možda ti se bolje isplati uzeti sagema my401c ili Nokiu 2610! sgem ima dosta mogućnosti a u biti nužno zlo a nokia je pun pogodak za tu lovu brza,jeftina,mala
★★★★★
koliko novaca,toliko muzike.klasican mob za telefoniranje i sms-anje.
ja sam ga narucio preko webshopa , najvise zbog fm-a , za 298kn mislim da bude dobro sluzio za poruke , pozive i slusanje radija![]()
E pa to bas i meni treba,kao drugi mob. i isto sam ga preko webshopa mislio naruciti! Tehnicke karakteriskite sam istrazio (proguglao) a zanimalo me necije iskustvo iz "ruke"!
@ pbreaker - sagem i nokia su ipak nesto skuplji,a cak mi ovaj samsung bolje izgleda! Trebam ga za razgovore,a dosta cesto i za poruke, pa da nema nekih losih strana bar u tome i pri tome da ne izgleda lose!![]()
Kad kazem losih strana pri npr. pisanju poruka, mislim kao nesto npr. za motorolu koja je isto tako u ponudi F3, za koju kazu da ima jedan (ili dva) red pri pisanju poruka, te da eventualne ispravke na pocetku poruke mozes ispravljati jedino brisanjem svega i tome sl.
A sad vidim nema je vise u T-mobilu, samo u Tele 2
Ja imam taj tel kupljen preko akcije t-mobile u crnoj gori.U specifikaciji piše da ima GPRS ali u mom tel. nikakve opcije nema za to.Kako su mi objasnili to zavisi od serije.Zna li neko da li može nekim kodom to da se promijeni, jer bih skinula neki wallpaper ili melodiju, a ovako ne mogu.
C170 podrzava GPRS
http://www.gsmarena.com/samsung_c170-2010.php
zaletit cu se danas u HT bas da provjerim.
Zadnji uredio Vepar : 04-09-2007 u 10:59
Da, aliu mom telefonu ga NEMA.U linku koji si mi dao , dolje na "Post your opinion" takođe se neko žali da nema WAP: I cant find wap browser anywhere, even under funbox menu, my phone is bought from T-mobile, maybe i need new software or so?
Da nije T-mobile nešto "čačkao" po tom pitanju?
U meniju ZABAVA nemam Wap pretraživač.
Da, razumem te, heh!
Bas sam juce naisao do T centra i pogledao malo mob, a eto to nisam proverio!
Ak' mi bude usput i danas da naidjem, pogledacu i pitati ih u vezi toga!
bas sam bio u HT-u i stvarno ne mogu pronaci WAP.cudno stvarno!
Meni ovo za wap srecom ne igra ulogu , valjda ce brzo stici .
Gledao sam malo po netu i mob ima i odlicnu memoriju za kontakte i sms .
ne znaci wap nikome nista posebno,ali cudi me gdje se izgubio u t-mobile verziji.
mogu ga uzeti za kunu da ili ne? mislim ipa bolje od lg-a!
jel se brzo pišu poruke?to mi je najvažnije!
★★★★★
Bookmarks