Ja bi rado naljepio negdje na auto vinil sa natpisom mobila! Tko to može napraviti? I naravno koliko bi koštalo?
Ja bi rado naljepio negdje na auto vinil sa natpisom mobila! Tko to može napraviti? I naravno koliko bi koštalo?
U školu sam im´o ja petice sve, samo iz vladanja bogami ne!
loooooooooool, ovo je več perverzno
odeš u firmu koja radi nalijepnice i isprintaš si doma kaj hoćeš i njima odneseš i to to oko 100kn
★★★★★
Kaj nije dosta kaj imamo majicu....još bi i to stavljao...pa ne plaćaju me da ih sponzoriram....![]()
ja ću dobivati 200$ mjesečno kaj bum nosil majicu cafe![]()
kako se dobivaju majice!ja bi jednu,pa me zanima.....
Fala Bogu,ča san Istrijan!!
F.C. INTER
Moj prijedlog je da se ubace uz nove brojeve Mobil magazina "kvalitetne" naljepnice ili druga varijanta kao kupon u casopisu sa kojim bi se npr. na kucnu adresu dobile naljepnice za auto od Mobil foruma i (ili) casopisa.
Na taj nacin bi se, mozda uz nasu doplatu, mogli slati i drugi predmeti (privjesci, kape,.....).
Ako korisnici foruma podrzavaju ovaj prijedlog treba ga proslijediti glavnima iz Mobila.
Hvala.
ONE X & Sensation & Desire by HTC
kasno palis, vise nema majica![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Ima tip na Trešnjevačkom placu kaj to radi. Tamo na uglu, na samom uglu, tik do American Donuta. Rade izrezivanja tih naljepnica i tako to. A i brijem da to fakat ne košta puno, frend je radio za svoj site, neki www.xxxxxxx.com u jedno 3 komada i stvarno ga je izašlo nekaj sitno...
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
ja bi upaljace od cafe mobila.![]()
Siemens c35i>Nokia 5210>Siemens MC60>Samsung E300>SE F500>SE K750i>SE Z530i>MDA VARIO>SE K800i> SE W900i>SE K550i>SE K770i>MDA VARIO again...
Neki komplet kemijska olovka, upaljac, privjesak, za moderatore vizitka!
Malo sam off ali ne bi bilo lose! Probati cu si sloziti neki komplet!
Zadnji uredio Sator : 16-09-2007 u 20:56
Ja ću si istetovirati na čelo cafe.mobil.hr i to velikim crvenim slovima....![]()
![]()
![]()
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Ja neću ništa...to mi je stvarno previše...![]()
Ma najbolje da forumasi skupe pare i uplate reklamu o cafe mobilu na HTV![]()
radio vrbovec...mobil media ide tak itak..
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
A mogli bi i toaletni papir s logom mobila!
Bookmarks