Nisam ti toliko u laptopima ali ti mogu potvrditi tu tvoju vijest sto si gore naveo. Istina je da se u USA moze kupiti puno jaci model za istu cijenu kao i u HR ili isti za 40% jeftinije.
jel moguče da su amerikanci toliko napredni da po istoj cijeni dobivaju duplo jače laptope nego mi hrvati? uglavnom, zanima me bi li mogao gdje u hr kupiti neki takav laptop, primjetice, ovaj: http://h10010.www1.hp.com/wwpc/us/en...2-3433962.html
mikronis ima dosta ovih 6710b modela ali niti jedan nije isti
Nisam ti toliko u laptopima ali ti mogu potvrditi tu tvoju vijest sto si gore naveo. Istina je da se u USA moze kupiti puno jaci model za istu cijenu kao i u HR ili isti za 40% jeftinije.
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Sve je to OK, ali ako je za Americko trziste ondaje drukcija mreza.Njihova nije kao nasa 220V50Hz.Tako da morate racunati i na to.
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Mislim da je ukinuta na kompove, ali bi to mogla biti ista patka kao i s autima. S autima su ukinili carinu, uveli jednak iznos trošarine, s razlikom što su određene skupine ljudi imale pravo na povrat carine, a to s trošarinom nije slučaj. Dobro se raspitaj jer naša država zna pokloniti drek u celofanu.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Bookmarks