Mislim da ne. To je tarifica koja je odvojena od svih ostalih tarifa unutar Tele2.
Ako kupim na kiosku onaj start paket za 25 kn i dodatno bon za 50 kn jel se mogu s toga prebaciti na mukte tarifu?
Mislim da ne. To je tarifica koja je odvojena od svih ostalih tarifa unutar Tele2.
Znam da je odmah aktivirana vruca tarifa 0.99, i ako kupim bon od 50 kn aktivira mi se knockout,
ali sad ali se moze mukte aktivirat ajde ekipa vazno mi je jako
Dali mogu na onim karticama sto su se djelile na kiosku, recimo ako sam poslao listic za registraciju i dobio neznam 30 kn i to sam potrosio ako sada obnovim jer mogu preci na mukte?
mukte ti imaju one katrice koje su se dijelile u 24h. takvu ja imam. na njima dobivam 30kn svaki mjesec kad nadoplatim račun sa najmanje 25kn.
e i zovi SZK pa pitaj, nema ništa jednostavnije...
Ako ti je taaaao hitno, zašto ne nazoveš SZK?
lol nisam se ni sjetio zvat cu![]()
Imaš start paket TARIFICA za 25 kuna, taj se ne da prebaciti u niti jednu drugu tarifu.
A imaš i KNOCK-OUT start paket za 25 kuna, taj bi se trebao dati prebaciti u druge tarife (osobno nisam probao).
sa knockouta se bez problema mozes prebacivati u druge tarife,ali sa tarifice ne mozes.
sve je to lako provjeriti na http://www.tele2.hr/hrv/index.asp?p=...je&sp=tarifica
Kako se mogu s Knock-outa prebaciti na tarifu s Mukte brojem?
Bookmarks