Ovako, trebam preporuku kvalitetnih zvučnika za kućno kino (bez DVD-a). Bitni su mi basovi i kvaliteta zvuka. Također, cijena bi trebala biti do 800-1000kn i da se radi o nekoj marci (tipa Sony, Samsung itd.), a ne neki no name.
Ovako, trebam preporuku kvalitetnih zvučnika za kućno kino (bez DVD-a). Bitni su mi basovi i kvaliteta zvuka. Također, cijena bi trebala biti do 800-1000kn i da se radi o nekoj marci (tipa Sony, Samsung itd.), a ne neki no name.
Bom Chicka WahWah
Sva ta gotova kucna kina ti vec dolaze sa DVD playerom u kompletu.Do 1000kn ti je najbolje uzeti neki 5.1 sistem za PC od logitecha ili creativa samo nemoj od tih malih sistema ocekivati neki kvalitetan zvuk i bas..
ima goc pravo,ja sam ti mislila preporucit od mog frenda,al kad sam vidla cjenu....![]()
Znači, radili bi i zvučnici koji u predviđeni za PC, tipa neki 2.1 ili 5.1 sustav?
Bom Chicka WahWah
Za spomenutu cijenu teško ćeš nabaviti nešto što će svirati kako si opisao pogotovo ako se radi o većoj prostoriji ili dnevnom boravku.
Moja preporuka bi ti bio par bookshelfe zvučnika nekog audio branda sa čime bi dobio mnogo više.
angels might have been eaten.
Imas yamahine 5.1 ns-p100 ili 110 zvucnike u Mercatoneu za 700kn
![]()
Ovi ti nebi bili losi samo su izvan cjenovnog ranga kojeg si naveo..
http://links.hr/index.php?naziv=Zvu%...kl=100.503.092
Bookmarks